Zien! Disney trakteert ons op nieuwe beelden van live-actionremake ‘Mulan’ én de releasedatum

Print
Wie uitkijkt naar de live-actionremake van de Disney-film ‘Mulan’ kan langzaamaan beginnen aftellen, want de film verschijnt volgende maand in de bioscopen. Maar de makers laten ons niet op hete kolen zitten en besloten ons daarom nog een laatste keer te trakteren op nieuwe beelden.

 

HET VERHAAL

Wanneer de Chinese keizer beslist dat één man per gezin zich bij het keizerlijke leger moet voegen om het land tegen de noordelijke indringers te verdedigen, wil Hua Mulan, de oudste dochter van een gewonde krijger, haar vader helpen. Vermomd als een man, Hua Jun, neemt ze de plaats van haar vader in. In het leger wordt ze constant op de proef gesteld en moet ze haar innerlijke kracht benutten en ware potentieel omarmen om voor de tests te slagen. Het is een epische reis die haar zal transformeren in een ware krijger en haar vader trots zal maken.

Het verhaal zoals we het kennen uit de tekenfilm. Al missen we toch enkele belangrijke personages. Zo was er geen plaats voor Mulan’s love interest Li Shang, en spotten we helaas ook de draak Mushu en krekel Cri-Kee nergens. Maar dat weerhoudt er ons niet van om nu al een cinemadate vast te leggen.

Mulan zal vanaf 23 maart te zien zijn op het grote scherm.

Meer over Disney

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video