Single met Valentijn? Tijdens deze evenementen beleef jij een TOPAVOND!

Print
Single met Valentijn? Tijdens deze evenementen beleef jij een TOPAVOND!

Foto: Shutterstock

14 februari komt er weer aan! De dag van rode rozen, chocolaatjes, pikante lingerie, ... met andere woorden de meest kleffe dag van het jaar. Ben jij dit jaar happy single? Dan hebben wij mega goed nieuws! JaniTV zocht de leukste evenementen voor een perfecte 'Galentine's evening' met je vriendinnen. Blokkeer jullie agenda maar alvast.

Have a date with Bridget Jones

Een romantische filmavond in een cosy seat, een flesje bubbels en ijspralines, forget it! Bij Kinepolis houdt Bridget Jones je op Valentijn gezelschap. Boek die filmticketjes maar en geniet van Bridget Jones's Diary op groot scherm. En wat dacht je van popcorn, chips, M&M's, Ben & Jerry's, wijntjes en nog veel meer calorierijk voedsel? Op 14 februari mag het gewoon ALLEMAAL!

Filmticketjes boek je hier.

 

Shop till you drop tijdens de Singles Night bij ZEB

Voor een vrij gezellige Valentijn moet je op 14 februari naar ZEB in Merchtem. Een avond vol shopping (inclusief 20% korting op de hele collectie), stylingtips voor de perfecte date-outfit, seksadvies van Lotte Vanwezemael en heel wat drank bij de Afrodisiac Bar. Hier beleef je een échte girls night en met een beetje geluk loop je hier ook nog eens de ware tegen het lijf ...

Inschrijven doe je hier.

 

Dansen en sjansen tijdens de Valentine’s Party van Dare to Date

Dare to Date, het speeddate concept waar singles worden samengebracht, organiseert op Valentijn een Valentine's Party. Ben je tussen de 22 en 38 jaar oud? Haal dan maar snel je feestoutfit uit de kast en rep je naar de Mozaic in Antwerpen. Good vibes, goeie muziek en natuurlijk dé ideale kans om jouw match te ontmoeten! 

Inschrijven doe je hier.

 

Voetjes onder tafel bij Murni

Who run the world? Girls! Speciaal voor Valentijn geniet je tussen 10 en 16 februari van een exclusief Galentine's menu met je vriendinnen. Voor wie het nog niet wist: in deze bistro geniet je van gluten-, lactosevrij en vegan eten zonder dat je daarvoor je geitenwollensokken hoeft aan te trekken, jawel! Trommel je gal pals dus maar op, en schuif heerlijk die voetjes onder tafel.

Reserveren doe je hier.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MURNIFOOD (@murnifood) op

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video