Surprise! Lady Gaga maakt haar relatie Instagram official aan de hand van een vertederende foto

Print
Surprise! Lady Gaga maakt haar relatie Instagram official aan de hand van een vertederende foto

Foto: Isopix

Laten we eerst even de vraag beantwoorden die je te binnen schoot toen je de titel las: nope, het is niet Bradley Cooper. De zangeres postte afgelopen maandag een kiekje waarop ze al knuffelend te zien is met zakenman Michael Polansky en bevestigt daarmee ook haar relatie.

Hoewel Lady Gaga nauwlettend in de gaten gehouden wordt door de paparazzi, was het de zangeres zelf die met het heuglijke nieuws naar buiten kwam. Dat deed ze door een foto op Instagram te posten waarop ze al knuffelend te zien is met een man, die Michael Polansky blijkt te zijn. “We hebben het zo leuk gehad in Miami”, luidt het onderschrift. “Liefs aan al mijn ‘little monsters’ en fans, jullie zijn de beste!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We had so much fun in Miami. Love to all my little monsters and fans, you’re the best! ??

Een bericht gedeeld door Lady Gaga (@ladygaga) op

 

Polansky was tot kort nog de ‘mystery man’ waarmee Gaga een tijd geleden in Las Vegas al zoenend gespot werd. De nieuwe vlam van de zangeres zou volgens de New York Post ondernemer en CEO van het Instituut voor kankerimmunotherapie zijn. Volgens bronnen zouden de twee elkaar ontmoet hebben via evenementen die Polansky organiseert.

 

GAGA x COOPER

Heel wat fans hoopten destijds dat Lady Gaga een koppel zou vormen met Bradley Cooper, na samen in de film ‘A Star is Born’ gespeeld te hebben. De vonken spatten van het scherm, en Bradley beëindigde afgelopen juni ook zijn relatie met Irina Shayk. Maar het lijkt erop dat de twee waanzinnig goed kunnen acteren. Voordien werd Gaga nog gelinkt aan ‘Avengers’-acteur Jeremy Renner. De Amerikaanse was daarvoor twee jaar samen met Christian Carino, maar zij beëindigden hun verloving in februari. Eerder was de zangeres ook al verloofd met acteur Taylor Kinney.

Meer over celebrity

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video