Wat errug! De Meilandjes stoppen met hun B&B en keren terug naar Nederland

Print
Wat errug! De Meilandjes stoppen met hun B&B en keren terug naar Nederland

Foto: SBS6/Talpa

Slecht nieuws voor de fans van ‘Chateau Meiland’. Martien Meiland en de rest van de familie hebben besloten om hun B&B stop te zetten en terug te keren naar Nederland. Dat moeten we even doorspoelen met een wijntje. Maar het ziet er gelukkig toch nog een beetje rosé-kleurig uit, want de opnames voor het derde seizoen gaan wel gewoon door.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Meilandjes hebben GROOT NIEUWS! ????? ? En ze zijn vanaf 23 maart weer te zien bij SBS6! ???? #linkinbio

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) op

 

Martien Meiland steekt in een filmpje op de Instagrampagina van de Nederlandse omroep SBS6 van wal met “Hallo allemaal! We hebben zulk leuk nieuws!”. Maar de glimlach van volgers wordt al snel het tegenovergestelde wanneer de kasteeleigenaar bekendmaakt dat de familie terugkeert naar Nederland. “We gaan namelijk verhuizen! Maar niet hier in Frankrijk, maar we gaan terug naar Nederland”, klinkt het. “We gaan natuurlijk het hele seizoen nog afmaken”, gaat Maxime verder. “En heb je gereserveerd, dan ben je natuurlijk van harte welkom.” Tot slot laat Erica nog weten dat het kasteel helemaal nog niet verkocht is en ze tot dan gewoon lekker doorgaan.

Triest nieuws, errug triest. En toch is het geen gigantische verrassing. Eind vorig jaar liet Martien namelijk al vallen dat hij het niet zag zitten nog jaren in Frankrijk te wonen en werken. En dat terwijl de B&B al volgeboekt was tot 2023. Wij zijn alvast benieuwd wat het derde seizoen zal geven!

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video