Hier zijn ze dan: deze 8 kandidaten wagen de sprong in het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’

Print
Het is nog heel even wachten op een startdatum, maar VTM maakte deze ochtend wel bekend wie dit jaar met een wildvreemde richting het altaar zal schrijden in het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Vijf mannen en drie vrouwen, dat is de buit van de ‘Blind getrouwd’-experts uit meer dan 3.000 inschrijvingen. En hier zijn ze!

Zeventien huwelijken gingen er aan vooraf, maar in het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ is het eindelijk zover: een eerste holebikoppel. We mochten zo’n twee weken al kennismaken met Christophe en Nick, maar dat zijn niet de enige personen die met klamme handjes hun levenspartner zullen ontmoeten. De twee worden in een splinternieuwe ‘Blind Getrouwd’ vergezeld door deze drie vrouwen en drie mannen.

 

TATIANA ROGIER (29) UIT ASPER

Tatiana komt uit Asper (Oost-Vlaanderen) en werkt als non-food verantwoordelijke bij Colruyt. Ze omschrijft zichzelf als vrolijk, enthousiast en een echt familiemens. Deze spontane jongedame houdt van shoppen, brengt maar al te graag een bezoekje aan restaurants en doet vaak gezellige dingen met de mensen ze graag ziet. Tatiana is een vrouw met een hart voor voetbal en noemt zich dan ook een echte Buffalo (voetbalsupporter van KAA Gent). Ze is op zoek naar een enthousiaste partner die weet wat hij wil en veel gevoel voor humor heeft. Een stoere man met een peperkoeken hart. Ook respect en eerlijkheid draagt Tatiana hoog in ’t vaandel. “Tati” droomt van een huwelijk in een koets, met duiven en in een kanten jurk.

 

 

LAURA LIECKENS (27) UIT TURNHOUT

Laura is een interieurarchitecte uit Turnhout en een fervent supporter van de voetbalclub Standard. Al mist ze wel elke goal omdat ze constant babbelt met haar vriendinnen. Ze is chaotisch, spontaan en vooral géén ochtendmens. Verder omschrijft ze zichzelf als enthousiast, sportief en creatief. Vraag er maar op los, want Laura is een open boek. Ze speelt volleybal en geeft volleybaltraining aan kinderen. Haar ideale partner is dan ook sportief, goedlachs en sociaal. Graag een lang exemplaar met een baard als het kan. Laura zoekt een man die weet wat hij wil en klaar is voor echte leven.

 

 

WINNIE BOGAERTS (28) UIT LIER

Winnie werkt als site manager bij een pharmabedrijf. Door haar achtergrond als biologe houdt ze van alles wat zich buiten afspeelt. Ze duikt graag en is iemand die open staat voor nieuwe ervaringen en avontuurlijk in het leven staat. Winnie is een vlotte babbelaar met veel interesses en hobby’s, maar is ook een gevoelige ziel met een klein hartje. Ze zoekt dan ook eerlijkheid, openheid, trouw en passie in een relatie. Haar droomman heeft een avontuurlijk kantje, gevoel voor humor en is iemand die niet bang is om zijn gevoelens te tonen. Iemand op wie ze kan bouwen.

 

 

CHRISTOPHE RAMONT (38) UIT GENT

Christophe is een ambtenaar uit Gent. Hij omschrijft zichzelf als eerlijk, immer positief en enthousiast, een wereldburger, cultuurliefhebber en een foodie die zelf helaas echt niet kan koken. “Ik hang graag in de zetel en slaap veel, maar ik ga ook graag op reis”, vertelt Christophe al lachend. Op cheesy openingszinnen knapt Christophe niet af, maar met racistische personen en vrouwenhaters krijgt hij liever niet te maken. Zijn ideale partner is bijgevolg iemand die hij blindelings kan vertrouwen, die eerlijk en intelligent is, veel humor heeft, goed kan relativeren en initiatief neemt.

 

 

SONNY WAGEMANS (30) UIT ANTWERPEN

Sonny werkt als process operator en beschrijft zichzelf als rationeel, sportief, toegewijd en een levensgenieter. Hij wil zo veel mogelijk van de wereld zien en hecht zeer veel belang aan familie en vrienden. Als Sonny ergens voor gaat, dan smijt hij zich volledig. Sonny is in alles wat hij doet zeer competitief. Hij zal zijn vrouw niet snel laten winnen als romantisch gebaar, maar zal haar eerder helpen zodat zij de volgende keer zélf wint. Pit en passie zijn twee kenmerken die hij zoekt in een vrouw. Er mag ook wel een ‘hoekske af zijn’. Hij wil zich graag binden en zoekt iemand waarmee hij een leven kan opbouwen.

 

 

NICK LAENEN (38) UIT ANTWERPEN

Nick is een steward en instructeur uit Antwerpen. Naast de ware liefde is Nick ook altijd op zoek naar zijn sleutels, portefeuille,… “Ik ben ondertussen al vijfentwintig bankkaarten kwijtgespeeld op vijf jaar tijd.” De Antwerpenaar is naar eigen zeggen positief, grappig, gevoelig en energiek. Zijn ideale partner is iemand die hem voortdurend laat lachen, met beide voeten op de grond staat, trouw is, en gelooft in de ware liefde. Een afknapper? “Iemand die superverwijfd is.”

 

 

LOTHAR CALLAERTS (26) UIT PUURS-SINT-AMANDS

Lothar werkt als vertegenwoordiger bij een kledingmerk en is sociaal, ambitieus, rechtuit en gemakkelijk in de omgang. Het is voor hem belangrijk dat een vrouw haar gedacht durft zeggen. Maar zijn ideale partner is ook spontaan, staat stevig in haar schoenen en beschikt over een flinke portie humor. Zelf beschrijft Lothar zich verder als eerlijk, humoristisch, modebewust en emotioneel. Hij gaat graag uit eten en op stap, maar geniet evengoed van een avondje gezellig thuisblijven.

 

 

JONAH HULSELMANS (30) UIT ARENDONK

Jonah is een IT consultant en ontwikkelt applicaties, maar ziet zichzelf niet als de ‘klassieke IT nerd’. Hij is naar eigen zeggen vrolijk en goedlachs, een echte doorzetter en kan af en toe koppig uit de hoek komen. Jonah is sportief en muzikaal (zo speelt hij prachtig piano), heeft een goed ontwikkeld gevoel voor stijl en bezit een liefde voor mooi design. Wat hij verwacht van een relatie? Lachen, lachen, lachen en nog eens lachen. Graag met iemand die naturel, vrolijk en niet wereldvreemd is.

Meer over Blind getrouwd

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video