Moet je zien! J.Lo en Shakira zetten spetterende show neer tijdens halftime van de Super Bowl

Print
Laat het aan Jennifer Lopez en Shakira over om voor spektakel te zorgen. En spektakel is nu net hetgeen dat verwacht wordt tijdens de halftime van de Amerikaanse footballfinale, ook wel gekend als de Super Bowl. De twee zangeressen zetten een perfomance neer die nog lang gaat nazinderen. Vraag ons niet wie die avond met de beker naar huis ging, want voor ons zijn deze vrouwen – kunnen we het dan ook even hebben over hoe goed beide eruitzien – de grote winnaars van de wedstrijd. Touchdown!

Wervelend, spetterend, buitengewoon, grandioos zijn nog maar een paar van de woorden die ons te binnen schieten na het zien van de show die J.Lo en Shakira neerzetten tijdens de halftime van de Super Bowl, ongetwijfeld hét meest bekeken televisiemoment van de Verenigde Staten doorheen het jaar. Één van de twee dames is al genoeg om een heel stadion in rep en roer te zetten, dus we moeten jullie niet zeggen dat de twee samen de hele boel op stelten zetten.

 

HOT TAMALE! 

Shakira mocht de halftime openen, en dat deed ze – nogal onverwachts met – ‘She-Wolf’. Ze pakte het stadion vervolgens in met haar sexy danspasjes, vuurwerk en een verzameling van haar bekendste nummers.

Enkele minuten later werd Jennifer Lopez aan de mix toegevoegd, die net als Shakira in weinig verhullende outfits niet veel aan de verbeelding overliet. Monden vielen dan ook open, want Shakira met haar 43 levensjaren en J.Lo die ondertussen 50 is, zagen er verdomd goed uit. Hallokes!

 

SURPRISE

Al was de grote verrassing van de avond J.Lo’s 11-jarige dochter, Emme Maribel Muñiz, die samen met een heleboel andere jonge danseressen plots op het podium verscheen en ‘Let’s Get Loud’ zong. Yep, she got it from her mama!

Beide zangeressen zijn latina en maakten van de gelegenheid gebruik om hun afkomst te eren. Zo zongen ze delen van hun liedjes in het Spaans en verscheen Jennifer Lopez ook op het podium met de Puerto Ricaanse vlag als cape.

 

Meer over celebrity

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video