Wowza! Hoogzwangere Natalia promoot body positivity met naakte coverfoto

Print
Wowza! Hoogzwangere Natalia promoot body positivity met naakte coverfoto

Foto: Isopix

Stralend! Zo valt de hoogzwangere Natalia (38) op de cover van weekendbijlage Nina het best te beschrijven. De zangeres en mom-to-be ging daarvoor uit de kleren en trakteert ons via Instagram op een lesje body positivity. “Meisjes en vrouwen: hou van je lichaam”, klinkt het.

Natalia is apetrots, zoveel is duidelijk. De zangeres laat ons dan met plezier van alle facetten van haar zwangerschap meegenieten nadat ze afgelopen september bekendmaakte in blijde verwachting te zijn. Al vind ook zij alle veranderingen in haar lichaam heftig. “Vooral hormonaal dan", schrijft Natalia op haar Instagrampagina. “Maar ik vertrouw o zo hard op mijn lichaam."

De zangeres maakt van de gelegenheid gebruik om elke vrouw en elke meisje nog eens aan te sporen van haar lichaam te houden. “Het is de eerste en belangrijkste relatie waar je trots op moet zijn omdat ze er altijd zal zijn”, schrijft ze. “Verwens alsjeblieft geen lichaamsdelen, maar omarm ze. En wees trots op je kwetsbaarheid als je een leventje in je draagt. Zoals ik al dacht, is dit het grootste avontuur dat ik nog niet was aangegaan. Nog zes weken te gaan!”

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video