Baby on the way! Louis Talpe maakt op al te schattige manier bekend dat hij voor de eerste keer papa wordt

Print
Baby on the way! Louis Talpe maakt op al te schattige manier bekend dat hij voor de eerste keer papa wordt

Foto: Isopix

Heuglijk nieuws ten huize Talpe. De 38-jarige acteur maakte afgelopen weekend bekend dat hij voor de eerste keer papa wordt. Dat deed hij door een schattige foto op Instagram te plaatsen met paarden. Zijn vrouw Tiffany Ling-Vannerus (26) is uitgerekend voor deze zomer.

“Vanaf de zomer moeten we een extra pony opzadelen”, schrijft Louis Talpe bij een foto van hem en zijn echtgenote Tiffany te paard. Tussen hen in loopt een pony waar niemand op zit. Daarmee maakt hij duidelijk dat hij en zijn vrouw in blijde verwachting zijn.

Heel wat BV’s en collega zijn alvast in de wolken door het nieuws. Zo liet James Cooke bijvoorbeeld weten: ‘Hoe schoon gaat dat boeleke wel niet zijn?! Congrats!’ Ook Astrid Coppens, Matteo Simoni en Eline De Munck feliciteerden het koppel. Lynn Van Royen feliciteerde haar ‘Spitsbroers’-collega met de woorden ‘Jaaaa proficiat bro!!’.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

From this summer on we are saddling up an extra pony.. ??+??=??

Een bericht gedeeld door Louis Talpe (@louistalpe1) op

 

 

TORTELDUIFJES

Louis vroeg zijn Zweedse vriendin in november 2018 ten huwelijk. Zo’n zes maanden later stapte het koppel in het huwelijksbootje. “Ik heb geen woorden om deze dag te beschrijven”, schreef Tiffany toen op Instagram. “Jij bent mijn alles en ik voel me zo gezegend je vrouw te zijn. Ik had geen betere partner in het leven kunnen wensen.”

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video