Dan toch! James Corden rijdt tijdens populaire ‘Carpool Karaoke’ niet echt met wagen

Print
Dan toch! James Corden rijdt tijdens populaire ‘Carpool Karaoke’ niet echt met wagen

Foto: Youtube

In het segment ‘Carpool Karaoke’ van The Late Late Show ploffen de bekendste sterren neer in de passagierszetel naast James Corden, terwijl ze al zingend een autoritje maken. Maar een voorbijganger wist een kort filmpje te maken van de opnames en daaruit blijkt dat de presentator wel achter het stuur zot, maar niet echt rijdt. We knew it!

‘Carpool Karaoke’ moet ondertussen een van de bekendste formats op Youtube zijn. Filmpjes die gepost worden halen dan ook binnen de kortste keren miljoenen views. En terecht, want James Corden in combinatie met een celebrity en een autoradio is keer op keer gieren.

Al kruiste het vast weleens je gedachten dat James wel een heel bedreven bestuurder moet zijn om op de weg te letten én ondertussen een entertainend interview af te nemen. Maar hoewel we onze vermoedens hadden, zagen de video’s er altijd heel realistisch uit, niettemin omdat de bekende Range Rover ook van buitenaf gefilmd wordt en James af en toe op de rem duwt om een voorbijganger aan te spreken.

 

CARPULL KARAOKE

Maar kijk, verkeersveiligheid wordt toch hoog in ’t vaandel gedragen in de show, want de wagen waarin James en de artiesten zitten wordt wel degelijk voortgetrokken. De SUV staat als het ware op een lage aanhangwagen.

De Twitteraar die het filmpje maakte, schreef: “Dit is de reden waarom ik moeite heb om mensen te vertrouwen.” Maar het zijn vooral de reacties op de tweet die hilarisch zijn.

 

 

 

 

Anderen beweren dan weer dat James van tijd tot tijd echt wel zelf rijdt. Hoe dan ook, ‘Carpool Karaoke’ blijft simpelweg geweldig. En hé, safety first!

 

 

Meer over celebrity

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video