‘Temptation’ Joshua post video waarin hij op brancard weggedragen wordt na ongeluk: “Het was een wake-up call”

Print
‘Temptation’ Joshua post video waarin hij op brancard weggedragen wordt na ongeluk: “Het was een wake-up call”

Foto: Instagram: joshuafeytons

Joshua Feytons mag van geluk spreken en dat beseft hij maar al te goed. De ex-verleider uit ‘Temptation Island’ raakte zo’n twee weken geleden betrokken bij een verkeersongeval, waardoor hij zware verwondingen opliep. Hij deelde gisteren een video waarin te zien is hoe hij met hulp uit de auto geraakt en naar het ziekenhuis gebracht wordt. “Het was tegelijk een bijna-doodervaring en een wake-upcall”, vertelt hij bij het filmpje.

Tijdens een inhaalmanoeuvre raakte Joshua, die achter het stuur van de wagen zat, een vrachtwagen. Zijn auto ging overkop, en zoals in het filmpje te zien is schiet van de auto niet bijzonder veel meer over. Bij het ongeluk vielen twee gewonden: Joshua zelf, en de passagier die zich op de achterbank bevond.

Joshua liet eerder al weten onder andere twee gebroken nekwervels, zes breuken in z’n arm en een gebroken neus te hebben, maar uitte tegelijkertijd zijn dankbaarheid omdat hij zijn verhaal nog kan navertellen.

En dat is precies hetgeen wat hij doet in zijn laatste Instagrampost. Aan de hand van een voice-over bij de dashcambeelden deelt hij zijn verhaal. “Alles gebeurt met een reden”, vertelt hij. “Wat mij overkomen is, is iets dat moest gebeuren. Het was een wake-upcall. Ik was depressief voor het ongeval. Ik had mijn zaak, succes… Nu heb ik een tweede kans gekregen.“

 

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video