Vergeet je sterrenbeeld, dit is jouw 'ascendant' en hoe jij je écht gedraagt naar de buitenwereld

Print
Vergeet je sterrenbeeld, dit is jouw 'ascendant' en hoe jij je écht gedraagt naar de buitenwereld

Foto: Shutterstock

Wie doet het niet? Af en toe eens je horoscoop checken om meer te weten te komen over je persoonlijkheid en je karaktereigenschappen, just to be sure. Raar maar waar herkennen we onszelf hier altijd in, of toch voor een groot deel. Toch is er een manier om te weten te komen hoe je écht bent en hoe jij je naar de buitenwereld toont, namelijk de berekening van je 'ascendant'.

Een ascenwatte!?

Je ascendant vertelt veel meer dan je horoscoop. Hoe we omgaan met onze omgeving, basishouding en ook de dingen waarop we iets willen benaderen behoort allemaal tot dit teken. Hier gaat het dus niet over toekomstvoorspellingen maar echt over een diepere kijk op jezelf dus. In de astrologie is dit het teken in de dierenriem dat op het moment van je geboorte aan de oostelijke horizon staat. 

Hoe bereken jij je ascendant?

Je ascendant berekenen is een eitje. Het enige wat je nodig hebt is je geboortedatum, geboorteplaats en de tijd wanneer je geboren bent. Met deze drie dingen kom je het zo te weten. Soms kan het zijn dat je bij exact hetzelfde sterrenbeeld uitkomt, voor anderen is hun ascendant net het totaal tegenovergestelde. 

Via deze weg kan jij je ascendant berekenen! 

 

 

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video