Aftellen geblazen! Dit is de tweede trailer voor het vervolg op ‘'To All The Boys I Loved Before’

Print
Met alle nieuwe films en series die ons te wachten staan, weet Netflix ons opnieuw danig in de zetel te laten kamperen. Maar bovenaan ons lijstje staat toch wel het vervolg op 'To All The Boys I Loved Before ', dat in februari gereleaset wordt. En voor wie niet kan wachten, werd zonet een tweede lange trailer vrijgegeven!

 

TO ALL THE BOYS: P.S. I STILL LOVE YOU

Benieuwd wat het vervolg op de 'Titanic van de nillies' te bieden heeft? Hier komt ie: in het begin van de film zullen tortelduifjes Lara Jean en Peter Kavinsky ons nog even stikjaloers maken met hun droomrelatie, maar dat mooi liedje blijft niet duren van zodra een oude liefde van Lara Jean - die ook een liefdesbrief van haar ontving - op de proppen komt. Peter Kavinsky - gespeeld door Noah Centineo, hoofdargument om deze film te kijken - zal dus zijn beste beentje moeten voorzetten om de scrunchie to her hair te blijven! In een interview verklapte Lana Condor al dat "beide personages voor haar zullen moeten vechten". De oude liefde van Lara Jean zal John Ambrose heten en wordt gespeeld door Jordan Fisher.

Het filmavondje met je vriendinnen (of een kilogram chocolade) zullen we nog tot 12 februari moeten uitstellen, want dat is de aangekondigde releasedatum!

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video