Rodanya uit ‘Temptation Island’ is bevallen van een zoontje en het jongetje kreeg deze speciale naam

Print
Rodanya uit ‘Temptation Island’ is bevallen van een zoontje en het jongetje kreeg deze speciale naam

Foto: Instagram | rodanyakelsey

Hoewel we in de afgelopen seizoenen van ‘Temptation Island’ al veel drama en bedrog hebben gezien, loopt het niet altijd slecht af. Zo liet Rodanya in juli weten zwanger te zijn, en afgelopen maandag was het zover: de deelneemster is mama geworden van een flinke zoon. En het wordt nog beter, want zijn Rodanya en Morgan terug een koppel?

“Ons kleine ventje is er eindelijk”, valt te lezen op de Instagrampagina van Rodanya Kelsey. “Zo ontzettend lief, mooi en nog zo klein. We zijn zo ontzettend trots op jou!” Met dat bericht, en een foto van een paar schattige babyvoetjes maakt de ex-deelneemster het heuglijke nieuws bekend dat ze mama is geworden. Verder krijgen we meteen ook de naam van de kleine spruit voorgeschoteld: Levay Ace.

 

DRAMA MAMA

Heel wat monden vielen afgelopen zomer open toen Rodanya uit 'Temptation Island' aankondigde met een Instagrampost dat ze zwanger was. Vooral omdat heel wat volgers nieuwsgierig waren naar de vader van het kindje. Dat bleek wel degelijk haar ex-partner Morgan te zijn en niet verleider Danicio.

Een koppel waren ze op dat moment niet meer, en in een vlog liet Rodanya dan ook weten haar kleine spruit alle liefde te geven die hij nodig heeft, ook al is er geen vader in beeld. "Ik wil gewoon een rustige en mooie zwangerschap. Ruzie's passen daar niet bij”, vertelde ze toen. “Maar ik laat de deur nog even open voor hem."

En het ziet ernaar uit dat de twee toch de weg naar elkaar teruggevonden hebben. We spotten Morgan namelijk in enkele foto’s op Rodanya’s Instagramprofiel, waaronder die van de babyshower. “Alles gaat super goed en wij gaan nu even in alle rust genieten de aankomende weken”, laat de kersverse mama nog weten.

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video