Zalig! Zeeman verkoopt slippers waarmee jij al dansend je huis kunt schoonmaken

Print
Zalig! Zeeman verkoopt slippers waarmee jij al dansend je huis kunt schoonmaken

Foto: Zeeman

Schreeuwt jouw vloer om een sopje, maar staat dat uitje met je vriendinnen net iets hoger op je prioriteitenlijstje? Dan maak jij een van de komende dagen best een pitstop bij Zeeman. De winkelketen verkoopt namelijk schoonmaakslippers waarmee je je huis al dansend schoon kan maken. Dus, dan organiseer jij toch gewoon een pre-party bij jou thuis?!

We reikten je eerder al deze lumineuze uitvinding aan waarmee je trouwe viervoeter z’n brokken kan verdienen, maar ook voor huisdierloze mensen wordt poetsen binnenkort een waar feest. En dat mag je vrij letterlijk nemen. Met de schoonmaakslippers van Zeeman – die nog geen drie euro kosten! – spuit je simpelweg wat schoonmaakproduct op de onderkant, zet je je favoriete playlist op, en hop, je vloer is in no time spik en span. 

Dat dit niet zomaar een stunt is, bewijst een wel zeer enthousiaste Twitteraar die heel zijn parketvloer al schaatsend inoliede met de schoonmaakslippers. Snel zijn is echter wel de boodschap, want online zit de winkelketen al door z’n voorraad heen.

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video