Slapen, eten en genieten doe je voortaan bij deze nieuwe hotspot in Brussel

Wie binnenkort heerlijk wil ontspannen en genieten, moet ongetwijfeld eens een bezoekje brengen aan Serra, de nieuwste hotspot in 't hartje van Brussel. Hier geniet je van een uitgebreid diner, een lichte lunch of een onvergetelijke nacht in hotel Indigo.
Print

Wie nog op zoek is naar een instaproof locatie voor enkele prachtige beelden, moet hier absoluut naartoe! Een interieur vol groene planten, een plafond gevuld met bamboelantaarns, velvet meubeltjes en een palette aan kleuren en geuren. Mooier dan dit kunnen we het alleszins niet beschrijven.

Serra bestaat uit twee verschillende delen ...

Garden Kitchen 

Hier maak je kennis met de beste seizoensgebonden ingrediënten bereidt door Pierre Balthazar, hij ontwikkelde een veggie keuken met de nadruk op lokale producten, seizoensgebonden kruiden en specerijen. Omdat er wordt gewerkt volgens de seizoenen, verandert het menu minstens om de twee weken.

Urban Picnic

Hier kan je van 's morgens vroeg tot ’s avonds laat terecht voor een ontspannen, gezonde en hartverwarmende ervaring. ‘s Middags en ‘s avonds kun je er bowls, salades en soep bestellen in combinatie met biologisch wit vlees en een zorgvuldig gekozen drankje.

Hotel Indigo

Boven het gelijkvloers, vind je Hotel Indigo Brussels City. Het hotel is volledig gerenoveerd waar je volledig tot rust kan komen. Serra en hotel Indigo zijn gelegen aan het Karel Rogierplein in Brussel, zeker een bezoekje waard! 

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video