De beste lunchadresjes in Gent vind je hier!

Print
De beste lunchadresjes in Gent vind je hier!

Foto: Shutterstock

Zin om binnenkort een dagje te vertoeven in Gent maar geen idee waar er lekker eten te rapen valt? Wij hebben voor jou alvast even de gezelligste lunchplekjes opgelijst waar je heerlijk kan genieten ...

Stek

Bij deze koffie- en lunchbar eet je niet alleen lekker, je ontdekt er ook de leukste kamerplanten. Als lunch kan je hier kiezen voor een dagsoep, toasts, ciabatta's en salades, keuze in overvloed dus. Wie nog een plekje in z'n maag weet te bewaren, moet zeker en vast ook de dessertkaart even uittesten! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door STEK ?? Drinks • Food • Plants (@stekgent) op

 

Woest

In de Gentse volkswijk Brugse Poort, vind je Woest, een plek voor ontbijt, lunch of tapas. Ideaal voor de eerstvolgende vergadering met je collega's, want dat gaat een stuk beter met een wijntje en wat tapa's dabei, niet? Voor wie steeds lijdt aan keuzestress, is Woest de place to be. Voor 17 euro geniet je van een uitgebreid lunchbuffet met alles erop en eraan, wat een feest!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door WOEST (@woestgent) op

 

Noah 

In de docklands van Gent dobbert de ark van Noah: een uniek lunchplekje op het water, jawel! Hier geniet je van heerlijke huisgemaakte gerechten mét een panoramisch uitzicht op het Handelsdok. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het dek in de zon, in de winter kan je je binnen verwarmen aan een gezellig haardvuur. Op de menukaart vind je een variatie aan salades, pita's en croques terug. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NOAH (@noah.gent) op

 

Alix

's Middags kan je bij Alix terecht voor een heerlijke lunch die je eenvoudigweg zelf samenstelt. Dit hippe lunchplekje ligt op zo'n vijf minuten stappen van het Sint-Pieters station. Voor de lunch kan je kiezen tussen twee of drie gerechten van de menukaart. Maandelijks wordt deze kaart gewijzigd met de nieuwste ingrediënten en gerechtjes. Het restaurant beschikt zelfs over een feesttuin die je kan afhuren voor een gezellige babyborrel of een trouwfeest. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Alix - Table & Jardin d'Amis (@alixtablejardindamis) op

 

De Superette

In deze ambachtelijke bakkerij-brasserie kan je de hele dag terecht voor ontbijt, brunch, lunch of dinner. De antieke meubels brengen je al gelijk in een soort van retrosfeer die je volledig tot rust brengt. Eigenlijk kan je het een knusse, Bourgondische bakkerij en hippe hotspot in één noemen. Hier vind je versgebakken, knapperig zuurdesemstokbrood, granola met yoghurt en fruit, heerlijke gebakjes, salades, soepen, quiches, koffie, thee en hippe organic limonade. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door De Superette Pizza | Gent (@de.superette) op

 

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video