Babynieuws! Model Ashley Graham is bevallen van haar eerste kindje

Print
Babynieuws! Model Ashley Graham is bevallen van haar eerste kindje

Foto: Isopix

We zijn nog geen maand ver, maar mochten in het kersverse jaar al heel wat baby’s aankondigen. Zo werd afgelopen weekend model Ashley Graham ook voor de eerste keer mama. Dat nieuws maakte ze zelf bekend via haar Instagram Stories.

Ashley maakte in augustus haar zwangerschap zelf bekend met een al te schattige aankondigingsvideo op Instagram. We mochten de afgelopen maanden dan ook blijven meegenieten van de zwangerschap van het 32-jarig model, die bijzonder trots was op haar bol buikje. Daarnaast bleef Graham, die miljoenen vrouwen inspireert om hun rondingen te omarmen, doodeerlijke foto’s en video’s van haar lichaam posten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

beside myself with excitement to meet you, lil man?? shot by his dad @mrjustinervin

Een bericht gedeeld door A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) op

 

 

IT'S A BOY! 

Ook het heuglijke nieuws maakte ze zelf bekend via Instagram Stories. Dat deed Ashley niet aan de hand van een uitgebreide fotoreeks, maar een simpel tekstje. Ze schreef: “Zaterdag zijn onze levens om 18u ‘s avonds voorgoed veranderd. Bedankt voor alle liefde en steun tijdens deze fantastische tijd.”

De naam van de kleine spruit werd nog niet onthuld. Wel weten we uit eerdere interviews dat Graham in verwachting was van een jongentje. We kunnen niet wachten om een glimp van het kleine ventje op te vangen.  

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video