Daarom duurt het voor jou misschien wat langer voor je eindelijk de ware tegenkomt ...

Print
Daarom duurt het voor jou misschien wat langer voor je eindelijk de ware tegenkomt ...

Foto: Shutterstock

De liefde ... het is een ding! Je vriendinnen lijken vaak moeiteloos de ene na de andere man aan de haak te slaan terwijl het bij jou een eeuwigheid duurt vooraleer je iemand tegenkomt die je écht leuk vindt. Al doe je alle moeite van de wereld en zijn Tinder, Bumble en Happen je dagelijkse bezigheid, toch weet mister Cupido jouw geduld op de proef te stellen. Don't panic, want het feit dat jij een topwijf bent, is misschien wel dé reden waarom een relatie wat langer op zich laat wachten ...

Je bindt je niet meteen met de eerste de beste

Je wil maar al te graag een relatie waardoor je heel de tijd de ene na de andere datingapp gaat uitproberen. Toch weet je wat je wil waardoor je niet meteen de eerste, de beste kiest om een relatie mee te starten en dat is helemaal oké. 

 

Ze denken waarschijnlijk dat je al bezet bent ...

"Cause if you like it, then you shoulda put a ring on it!" Als mannen jou zien, worden ze al snel onzeker en durven ze niet meteen op je afstappen. Ze hebben het idee dat jij al lang bezet bent en gaan dan ook niet snel moeite doen. Hint! Laat eens een keertje 'subtiel' vallen dat je nog vrijgezel bent, wie weet waagt hij dan toch z'n kans.

 

Mannen komen vaak niet zo volwassen over als jij

Mannen blijven toch altijd wel een beetje kind. Uit onderzoek blijkt ook dat vrouwen hun hersenen sneller ontwikkeld zijn dan die van mannen. Jij vindt het dan ook belangrijk dat je vriend een beetje serieuzer overkomt en niet heel de tijd de speelvogel zit uit te hangen. Mannen zijn pas écht volwassen tussen de 25 en 30 jaar, dus waarschijnlijk wacht jij liever nog even op het juiste moment.

 

Je ambities, vrienden en familie komen op de eerste plaats

Jij leidt een druk en ambitieus leven waarin je steeds tijd probeert vrij te maken voor je vrienden en familie. Een relatie is momenteel niet echt aan de orde voor jou waardoor je er weinig aandacht aan geeft. Misschien toch eens een avondje vrijhouden om te gaan speeddaten? Wie weet wat er dan gebeurt ...

 

Jij wacht op een man die eindelijk eens wat moeite doet

Jij hebt je leven perfect op orde en je vindt het belangrijk dat een man eens wat moeite doet om je mee uit te vragen. Je hebt helemaal gelijk girl! Een man die weinig tot geen moeite doet zal al snel afhaken en zo weet je meteen wat voor vlees je in de kuip hebt. Laat ze maar wat jagen, als ze je écht leuk vinden staan ze vroeg of laat voor je deur. 

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video