Wauw! In Pairi Daiza kun je binnenkort onder water overnachten met zicht op ijsberen

Print
Wauw! In Pairi Daiza kun je binnenkort onder water overnachten met zicht op ijsberen

Foto: Pairi Daiza

In Pairi Daiza kon je al in slaap vallen tussen de wolven, en binnenkort kun je quasi letterlijk ontwaken tussen de ijsberen. De dierentuin opent in maart een nieuw verblijf waar bezoekers de kans krijgen om onderwater tussen de walrussen en ijsberen te overnachten.

Op 21 maart gaan de deuren van het nieuwe Pairi Daiza Resort, ‘Land of the Cold’, open. De 50 nieuwe kamers hebben een (onderwater)zicht op ijsberen, walrussen, Siberische tijgers en pinguïns. Het nieuwe hotel is een aanvulling op ‘The Last Frontier’, accommodaties die uitkijken op de beren, wolven en damherten, dat een schot in de roos bleek te zijn.

Bezoekers kunnen kiezen tussen drie verschillende niveaus: onder water, op het gelijkvloers of met een panoramisch zicht. We moeten je niet vertellen dat de onderwaterkamers het spectaculairst zijn, aangezien die zicht hebben op ijsberen en walrussen.

 

Naast een unieke beleving krijg je bij een boeking ook automatisch twee dagen toegang tot het park, alsook ontbijt en avondeten. Zowel de kamers van ‘The Last Frontier’ als die van ‘Land of the Cold’ kun je boeken vanaf 130 euro per persoon.

Zin gekregen om te boeken? Meer informatie vind je op de website van Pairi Daiza.

Meer over Dieren

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video