Is #Brennifer terug een ding? Brad Pitt en Jennifer Aniston knuffelen backstage en het internet ontploft

Print
Is #Brennifer terug een ding? Brad Pitt en Jennifer Aniston knuffelen backstage en het internet ontploft

Foto: Photonews

Afgelopen nacht verzamelden Hollywoodsterren in Los Angeles voor de SAG Awards. Opnieuw werden heel wat beeldjes uitgereikt, zo mochten ook Brad Pitt en Jennifer Aniston eentje in ontvangst nemen. Maar het was de knuffel die daarop volgde dat het hele internet in rep en roer zette. Is #Brennifer back in business?

Het awardseizoen draait weer op volle toeren en heel wat sterren hoopten gisteren een beeldje in ontvangst te mogen nemen tijdens de Screen Actors Guild Awards, prijzen die uitgereikt worden door de vakbond van de filmwereld. Renée Zellweger en Joaquin Phoenix gingen naar huis met de award voor ‘beste actrice’ en ‘beste acteur’ in de filmcategorieën. Beiden gaven ze een indrukwekkende speech. Maar die verbleken bij wat er zich achter de schermen afspeelde.

Want ook Brad Pitt en Jennifer Aniston wonnen elk een beeldje, respectievelijk voor ‘Outstanding Performance by a Male Actor in a Supporting Role’ in ‘Once Upon a Time in Hollywood’ ‘ Outstanding Performance by a Female Actor in a Drama Series’ in ‘The Morning Show’. Toen de twee elkaar backstage kruisten, feliciteerden ze elkaar met een knuffel, waarop Brad de hand van Jennifer vastnam en alle hoopvolle fans net geen hartaanval kregen. Goede vrienden, of mogen we een comeback van #Brennifer verwachten?

 

 

 

 

 

 

 

Al is niet iedereen even enthousiast over een mogelijke hereniging:

 

 

Meer over Awards

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video