Christophe en Nick zijn het allereerste homokoppel in ‘Blind Getrouwd’: “Hij mag niet superverwijfd zijn”

Print
Zeventien huwelijken gingen er aan vooraf, maar in het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ is het eindelijk zover: een eerste holebikoppel. Nick en Christophe geven hun jawoord in het populaire VTM-programma en we mogen meteen kennismaken met het duo.

Het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ stelt niet alleen nieuwe experten voor, maar laat ook voor de eerste keer een holebikoppel naar het altaar schrijden. “Fans vroegen ons al jaren om een holebikoppel te volgen, maar wij matchen enkel als er echt potentieel is. De experts denken dat ze nu die goede match gevonden hebben”, klonk het bij de makers. Vijfde keer, goede keer, zo blijkt nu. Maar niet zonder extra moeite, want VTM lanceerde bij het einde van de vorige reeks zelfs een aparte oproep voor holebi’s.

 

‘ALTIJD OP ZOEK NAAR IETS’

Nick (38) is een steward en instructeur uit Antwerpen. Naast de ware liefde is Nick ook altijd op zoek naar zijn sleutels, portefeuille,… “Ik ben ondertussen al vijfentwintig bankkaarten kwijtgespeeld op vijf jaar tijd.” De Antwerpenaar is naar eigen zeggen positief, grappig, gevoelig en energiek. Zijn ideale partner is iemand die hem voortdurend laat lachen, met beide voeten op de grond staat, trouw is, en gelooft in de ware liefde. Een afknapper? “Iemand die superverwijfd is.”

 

‘BEN JIJ NIET MOE VAN AL DAT RONDLOPEN IN MIJN DROMEN?’

Christophe (38) is een ambtenaar uit Gent. Hij omschrijft zichzelf als eerlijk, immer positief en enthousiast, een wereldburger, cultuurliefhebber en een foodie die zelf helaas echt niet kan koken. “Ik hang graag in de zetel en slaap veel, maar ik ga ook graag op reis”, vertelt Christophe al lachend. Op cheesy openingszinnen knapt Christophe niet af, maar met racistische personen en vrouwenhaters krijgt hij liever niet te maken. Zijn ideale partner is bijgevolg iemand die hij blindelings kan vertrouwen, die eerlijk en intelligent is, veel humor heeft, goed kan relativeren en initiatief neemt.

'Blind Getrouwd' zal opnieuw in februari uitgezonden worden op VTM. Een exacte startdatum is momenteel nog niet gekend.

Meer over Blind getrouwd

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video