Whoop whoop! Netflix bevestigt derde seizoen van ‘You’ en lost meteen ook een eerste teaser

Print
Whoop whoop! Netflix bevestigt derde seizoen van ‘You’ en lost meteen ook een eerste teaser

Foto: Netflix

‘We wolf you, Netflix!’ De streamingdienst bevestigde – na de loslippigheid van hoofdrolspeler Penn Badgley – dat er wel degelijk een derde seizoen van ‘You’ komt, en deed dat aan de hand van een eerste teaser. Meer nog, want Netflix geeft ons ook al een datum om naar uit te kijken.

Eind vorig jaar liet Penn Badgley tot groot jolijt van fans van zijn tong rollen dat er een vervolg gebreid zal worden aan het tweede seizoen van ‘You’, de Netflixserie gebaseerd op de gelijknamige roman van Caroline Kepnes.

Netflix postte gisteren een teaser op Instagram waarin een derde seizoen officieel bevestigd wordt. Al krijgen we meteen ook wel een bittere pil te slikken, want we moeten nog tot 2021 (!) wachten vooraleer we te weten komen of – spoiler alert! - Love echt zwanger is, en wie de mysterieuze buurvrouw is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

oh...hello you. You S3 is coming.

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix) op

 

Fans beweren alvast dat de teaser een grote clue zou bevatten, en dat terwijl we bitter weinig tot bijna niets te zien krijgen. ‘New year, new you’ staat er namelijk te lezen. Zal Joe opnieuw een andere identiteit aannemen? Of wijst de streamingdienst simpelweg op het feit dat ‘You’ pas in 2021 terugkomt…

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video