Onzeker over je buikje? Zo verdoezel je het met de juiste kledij

Print
Onzeker over je buikje? Zo verdoezel je het met de juiste kledij

Foto: Instagram | thestylestalkercom

Of je nu in blijde verwachting bent van een foodbaby, jouw buikje een case van zware verwaarlozing van je fitnessabonnement is, of er hormonale veranderingen op til zijn: schamen hoef je je er nooit voor te doen. Maar blijft er toch altijd wat onzekerheid hangen, dan brengen deze stylingtips om je buikje te verbergen sowieso soelaas.

 

BROEKEN MET EEN HOGE TAILLE

Broeken met een hoge taille zijn de ideale ‘tummy tuck’. Ze stoppen eventuele zwembandjes netjes weg en er wordt zelfs beweerd dat je door het dragen van een hoge taille broek minder eet omdat de broek nogal wat druk op je maag zet wanneer je neerzit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door StreeTrends (@streetrends) op

 

 

ROKKEN MET EEN A-LIJN

De A-lijn is jouw beste vriend. Door voor uiteenlopende rokken te kiezen zet je je taille op een prachtige manier in de kijker. Ook je heupen zien er op hun allermooist uit en dat is nog niet alles, want een dankzij de A-lijn ‘fake’ jij dat o-zo gewilde zandloperfiguur.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door StreeTrends (@streetrends) op

 

 

HET BELANG VAN DE JUISTE MAAT

We proberen ons maar al te graag in een kleiner maatje te wurmen, maar laat dat nu net hetgeen zijn dat niet goed uitkomt voor je figuur. Te strakke kledij legt de nadruk op je probleemzones. En niemand wil natuurlijk vergeleken worden met een rollade…

 

 

DONKERE KLEDIJ

Zwart slankt af, dat is één van de eerste moderegeltjes die we ingepeperd krijgen. Het vergt wat context, want heel vaak is het ook de snit van de kledij die afslankend werkt. Maar donkere kleuren laten nu eenmaal dingen makkelijker ‘verdwijnen’.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door StreeTrends (@streetrends) op

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video