Om deze redenen vind jij deze maand nog de liefde van je leven...

Print
Om deze redenen vind jij deze maand nog de liefde van je leven...

Foto: Shutterstock

Single ladies, hou jullie schrap want het seizoen om een lief te vinden gaat binnenkort van start! Nee hoor, we hebben het niet zelf uitgevonden. Recente statistieken bewijzen het: datingservices rapporteren een verhoogde activiteit en op Facebook veranderen heel wat mensen hun status naar 'vrijgezel'. Wat betekent: meer visjes in de zee!

HOE KOMT DIT?

1. Goede voornemens

Minder alcohol drinken, stoppen met roken, minder shoppen, meer sporten, meer dingen doen voor goede doelen ...voornemens genoeg. Maar voor singles is er ook een ander belangrijk voornemen: op zoek gaan naar het ideale lief. Of voor mensen in een slechte relatie: op zoek gaan naar een nieuw, dit keer goed, lief. 

 

2. Donkere winterdagen

Mensen voelen zich tijdens de winter vaker eenzaam dan in de zomer. Iemand die de dagen wat kan komen 'opwarmen' onder de lakens is dus meer dan welkom! 

 

3. Het kerstvakantie-effect

Heel wat mensen hebben verlof tussen Kerst en Nieuwjaar, wat betekent: meer tijd om actie te ondernemen. Singles beginnen na te denken over wie ze zoeken en proberen een strategie te vinden om die persoon te vinden. Computer erbij, datingsite open - of die goeie ouwe Tinder - en hop! 

 

4. Vervelende opmerkingen

"Awel, wanneer breng jij jouw lief eens mee naar het kerstfeest?" Zucht. Een ander vervelend gevolg van familiefeesten. Negatieve motivatie zou je denken, maar vreemd genoeg blijken singles er toch actie door te ondernemen. Dankjewel, nonkels en tantes!

 

5. Valentijn

Haters gonna hate, maar stiekem kijken we allemaal uit naar de dag van de liefde. En uiteraard wil je die niet alleen doorbrengen, laat staan geen cadeautje ontvangen op die dag! Hop, wij gaan voor de rozen, de chocolaatjes én de champagne! 

 

 

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video