Zien! Homofobe luisteraar wordt op hilarische wijze de mond gevuld na MNM-dj Tom De Cock ‘flikker’ te noemen

Print
Zien! Homofobe luisteraar wordt op hilarische wijze de mond gevuld na MNM-dj Tom De Cock ‘flikker’ te noemen

Foto: Instagram | Tom De Cock

Een luisteraar heeft gisteren zijn lesje wel geleerd na een homofoob sms’je te sturen tijdens de uitzending van radiopresentator Tom De Cock (36). Die laatste besloot de luisteraar op te bellen en zette die op hilarische wijze op zijn plaats.

Tom De Cock stond gisteren naar goede gewoonte in de MNM-studio tijdens zijn radioslot ‘Planeet De Cock’.  In zijn show haalt de presentator vaak actuele thema’s aan, en gisteren was dat bont. Tussen de vele berichtjes vond één luisteraar het blijkbaar nodig om zijn gal te spuwen en stuurde ‘Vuile flikker, er is niks mis met bont.’

Radiopresentator Tom is openlijk homo, gelukkig getrouwd met zijn man Maarten, en samen adopteerden ze een schattig dochtertje Jasmijn. Hij kon er op het moment zelf voor kiezen om het berichtje aan zich voorbij te laten gaan, maar sloeg een andere weg in en belde de luisteraar meteen op. “Goedemiddag, je spreekt met Tom De Cock van de Openbare Omroep.” Helaas nam de persoon in kwestie niet op en moest Tom een bericht inspreken op zijn voicemail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Effe gebeld. Want #loveislove???‍?? en daar hoeft verder niet over gemekkerd te worden. Doei ??

Een bericht gedeeld door Tom De Cock (@tom_decock) op

 

 

IK WIL DAT ER GRAAG UITKNUFFELEN... AL DAN NIET LANGS ACHTER

“Ik heb van horen zeggen dat mensen die het woord flikker nog gebruiken in 2020 een naar binnen groeiende piemel hebben. Daar kan je mee naar de dokter”, gaat Tom onvermoeid verder. “En als je het lef hebt om nog eens iets te sturen, doe dat dan volgende keer zonder schrijffouten. Misschien moeten we eens een koffie gaan drinken, want jij zit duidelijk met onverwerkte trauma’s uit je kindertijd, met heel weinig liefde en ik wil dat er graag eens uit knuffelen. Al dan niet langs achter.” AMEN!

Tom deelde het radiofragment later zelf nog op zijn eigen Instagrampagina met het onderschrift: “Effe gebeld. Want #loveislove en daar hoeft verder niet over gemekkerd te worden.” Dat verdient een virtueel applaus!

Meer over BV

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video