OMG! De Kardashian-gezichtsfilter van Vlaamse Lars Lagaisse werd door de Kardashian-zusjes zelf gebruikt

Print
OMG! De Kardashian-gezichtsfilter van Vlaamse Lars Lagaisse werd door de Kardashian-zusjes zelf gebruikt

Foto: Instagram | Lars Lagaisse

Als Lars Lagaisse ooit uit was op werelddominantie, dan is hij op goede weg. De medeoprichter van Kaart Blanche en grafisch designer ontwierp enkele dagen geleden een Instagram-filter met een Kardashian-roulette en werd deze morgen wakker met meldingen van Kylie Jenner en Khloé Kardashian, die de filter zelf uittestten!

Lars verblijdde ons eerder al met een Friends-filter op Instagram, waardoor je aan de hand van een roulette-spelletje te weten komt welk Friends-personage jij bent. Hij maakte hetzelfde voor de Kardashian-clan, maar had waarschijnlijk nooit durven dromen dat zijn creatie tot bij de Kardashians zelf zou geraken.

“Holy crap, dit is gewoon te gek voor woorden”, staat er op zijn Instagramprofiel te lezen. “Ik werd net wakker door de melding dat @khloekardashian & @kyliejenner mijn face filter gebruikt hebben. Ik ben letterlijk nog aan het trillen, dit nieuws maakt mijn jaar goed!”

 

Kylie Jenner is in de Instagram Story heel opgetogen dat ze Stormi is op de filter, haar dochtertje. Khloé Kardashian plaatste de gezichtsfilter dan weer op haar dochter True, die volgens het spelletje North zou zijn. 

Wil je de filter zelf proberen, surf dan naar de Instagrampagina van @larslagaisse.

Meer over celebrity

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video