‘Temptation Island’-verleider Joshua Feytons raakt zwaargewond bij auto-ongeval

Print
‘Temptation Island’-verleider Joshua Feytons raakt zwaargewond bij auto-ongeval

Foto: Instagram | Joshua Feytons - BFS

Geen denderende start van het nieuwe jaar voor Joshua Feytons. De ‘Temptation Island’-verleider raakte woensdagnamiddag gewond na een zwaar ongeval op de E34 in Stekene. Van zijn wagen blijft niet meer dan schroot over, maar Joshua zou het – ondanks enkele zware verwondingen – goed stellen.

Tijdens een inhaalmanoeuvre raakte de wagen met Joshua achter het stuur gisterennamiddag een vrachtwagen. Het ging hoogstwaarschijnlijk om een inschattingsfout, maar eentje met zware gevolgen, want de klap was enorm en de wagen ging vervolgens ook overkop.

Joshua had een passagier bij op de achterbank, maar die kwam er vanaf met lichte verwondingen. Ondertussen liet het management van de verleider weten dat Joshua buiten levensgevaar is. “Hij wordt momenteel verzorgd aan zijn verwondingen door een bekwaam team aan specialisten en maakt het naar omstandigheden goed. Hij vraagt om privacy en rust tijdens zijn revalidatie. In een later stadium zal hij zelf een update geven over zijn toestand”, klinkt het.

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video