Het missionarisstandje saai? Met deze vijf tips maak jij van die zeemzoete vanilleseks een memorabel moment

Print
Het missionarisstandje saai? Met deze vijf tips maak jij van die zeemzoete vanilleseks een memorabel moment

Foto: Shutterstock

Benen in de nek, stramme spieren door de cowgirl uit te hangen of een stoeipartij die meer weg heeft van een klungelige worstelwedstrijd dan een erotische moment. De liefde bedrijven is tegenwoordig een heuse workout, want die goeie ouwe missionaris werd sinds de ontmoeting met Mr. Grey gedegradeerd tot vanilleseks. Maar verorberen we allemaal niet eens graag een bol oerdegelijk vanille-ijs? Daarom: een warm pleidooi voor het missionarisstandje.

Toegegeven, de klassieker onder de seksstandjes kan wel een imagoboost gebruiken, deels omdat wij vrouwen de formatie weleens gebruiken om ‘lui’ te zijn tijdens de seks. No judgement, we krijgen allemaal wel eens te maken met de combo kater of oververmoeidheid en ganz geil vriendje. Maar daarom moet het missionarisstandje nog niet uit alle seksrepertoires geschrapt worden. Ziehier de climax bevorderende voordelen van het alom bedreven standje:

 

COMFORT

Jani’s haren gaan spontaan van het woord rechtstaan, en het omgekeerde geldt voor piemels. ‘Comfortabel’ klinkt in heel wat rode oortjes simpelweg als ‘oersaai’, en dat terwijl het omgekeerde waar is. Want hoe zalig is het om niet over je ritmegevoel te moeten piekeren, hoe je eruitziet in een bepaalde positie of hoeft te vrezen voor die kramp in je been schiet? Meer nog, net daarom is de missionarishouding het ideale standje voor vrouwen die wat moeilijker klaarkomen.

 

INTIMITEIT TEN TOP

De omgekeerde cowgirl, lotushouding en amazone mogen dan wel avontuurlijkere positioneringen zijn, als het op intimiteit aankomt staat de missionarishouding pal bovenaan. Je kan elkaar intens in de ogen kijken, zijn lichaam ligt helemaal op het jouwe en je kan volop je clitoris stimuleren. Om nog maar te zwijgen van hoe intens het is als iemand in je oor kreunt.

 

TALK THAT TALK

Over de nabijheid van oren gesproken. Communicatie blijft een sleutelfactor te zijn van verbluffend goede seks. Een makkie bij missionaris! Geef hem al fluisterend aanwijzingen of hou elkaars gelaatsuitdrukkingen in de gaten. Schuchter type? Laat je lichaamstaal dan het werk doen. Dieper? Kantel je bekken wat naar voren. Wat trager? Geef zijn armen een duwtje.

 

EASY ACCESS

Jouw clitoris is maar een armlengte verwijderd en kan dus met gemak betrokken worden in het hele gebeuren. Of leg een kussen onder je kont en voorzie hem zo van viptoegang tot je g-spot. Een memorabel orgasme gegarandeerd. En als beloning kun je zijn balzak stimuleren, die al even makkelijk bereikbaar is als jouw erogene zones.

 

VIJFTIG TINTEN VANILLE

Missionaris gaat gebukt onder een tam imago, maar enkel door gebrek aan creativiteit van onze kant. Geen enkel ander standje valt zo makkelijk om te toveren naar een ‘Fifty Shades‘-waardige enscenering dan het eerder genoemde. Denk: jij geblinddoekt onder hem, al dan niet voorzien van tepelklemmen, je polsen tegen de matras gepind, je enkels vastgemaakt aan het bedeinde en… Enfin, je snapt het plaatje wel.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video