Zien! Trailer van seizoen 2 van ‘Sex Education’ belooft opnieuw heel wat seks, gênante momenten en verse verliefheid

Print
Binnen een dikke week is het zover en kunnen we opnieuw volop genieten van heel wat ‘wanking’ en hartverwarmende momenten in het tweede seizoen van ‘Sex Education’. Otis, zijn gênante moeder, Maeve en Eric zijn terug om ons nog meer te onderwijzen over seks. Reken daar een enorme chlamydia-uitbraak op school bij en het nieuwe seizoen zou weleens het voorgaande kunnen overtreffen!

In de trailer van het tweede seizoen wordt Otis ook deze keer niet gespaard van awkward momenten, te beginnen met zijn moeder die de school toespreekt als seksuologe. We krijgen vrijwel meteen de bevestiging dat Otis nog steeds samen is met Ola, maar ook dat vraagt om een uiterst ongemakkelijk moment wanneer de twee hun ouders tijdens een opwindend moment betrappen.

En dan is er de chlamydia-uitbraak op school, waardoor leerlingen meer dan ooit de raad van Otis nodig hebben. En dat terwijl hij de ‘seks clinique’ opgegeven had. Ah well, goed nieuws voor Maeve dus, die duidelijk nog gevoelens heeft voor Otis. En ook Eric wordt getrakteerd op wat ‘actie’ wanneer een nieuwe leerling in Moordale arriveert.

Genoeg redenen dus om je avond op vrijdag 17 januari vrij te maken, want vanaf dan kunnen we van het tweede seizoen van ‘Sex Education’ op Netflix genieten.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video