Hier zijn ze! Deze Belgische kandidaten gaan de strijd aan met onze Noorderburen in ‘Expeditie Robinson’

Print
Wie een kokosnootdieet en Tarzan-coiffure wel ziet zitten, kon zich enkele maanden geleden inschrijven voor een nieuw seizoen van ‘Expeditie Robinson’. Binnenkort kunnen we weer massaal achter ons televisiescherm vertoeven om te zien hoe tarantula's over gezichten kruipen, landgenoten verhongeren en Bartel Van Riet geëntertaind toekijkt. Al gaat het er dit jaar wat anders aan toe, want vaderlandslievende kandidaten nemen het op tegen onze Noorderburen. En dit zijn de Belgische kandidaten!

 

KOEN - BEROEPSMILITAIR

Koen (37) is een beroepsmilitair uit Leopoldsburg die rechtlijnig en gedisciplineerd door het leven gaat. Zoals een echte man hoort te zijn. Zijn mening over de kandidaten van de afgelopen jaren? Allemaal watjes die bij het minste of geringste janken. Hij kan niet wachten om de fysieke proeven te doen, de denkproeven kijkt hij minder naar uit. Ook geduld is geen troef van deze kandidaat. Overleven daarentegen is geen probleem volgens de militair.

 

 

NATASSIA - VERPLEEGKUNDIGE

Natassia (27) is een verpleegkundige van Congolese afkomst en woont in Antwerpen. Ze neemt sowieso haar winnersmentaliteit mee naar het eiland, want heeft jarenlang op hoog niveau geturnd. Ze heeft al heel wat van de wereld gezien dankzij haar modellencarrière, maar rondt op dit moment haar studie verpleegkunde af. Winnen is het doel, en daarvoor is Natassia bereid het spel tactisch te spelen.

 

 

THOMAS - ELEKTRICIEN

Thomas (31) is een elektricien uit Vichte. Enerzijds een stoere kerel die voorzien is van spieren, een baard en heel wat tattoos, maar anderzijds is Thomas ook een olijke man die van lachen houdt. Stilzitten staat niet in zijn woordenboek, hij is dan ook van plan de kandidaten meteen van fatsoenlijke bedden en hutten te voorzien. Aan energie geen gebrek dus, maar survival skills daarentegen…

 

 

RUTH - MILITAIR

Het tweede militair gezelschap in de groep is Ruth (33), een oersterke vrouw uit Lint die dankzij het leger en thaiboksen er altijd voor gaat. Ook doet deze fanatiekeling aan paaldansen. Minpuntje: Ruth is een echte flapuit en praat voor ze denkt. Haar tactiek is om proeven te winnen en goed in de groep te liggen. De zwakke schakels moeten eruit, met kneuzen wil ze niet op het eiland blijven zitten.

 

 

KEVIN - CABIN CREW

Vorig jaar moest Kevin (38) uit Kontich het in de Vlaamse selectie net afleggen tegen danser Thomas. Die heeft hij goed geobserveerd en hij gaat het zeker anders doen. Hij is in ieder geval een stuk sterker en oefent al een tijdje op evenwicht en kracht. Hij ziet de expeditie als een spel en heeft er dan ook geen moeite mee om vals te spelen. Liegen is iets anders dan iets niet zeggen… Kevin ziet zichzelf vooral samenspannen met de dames van het eiland.

 

 

LIESBET - PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGE

Liesbet (45) is een psychiatrisch verpleegkundige uit Aalst. Ze valt het best te beschrijven als een spontane vrouw met veel doorzettingsvermogen die niet over zich heen laat lopen. Over lopen gesproken, ze zoekt nu uitdagingen in de sport zoals marathons lopen en de Dodentocht, maar wil nog dieper gaan. Ze houdt graag vast aan haar eigen structuur en regels. Ze komt niet naar het eiland om vrienden te maken, wel om vriendelijk te zijn.

 

 

NIELS - ACCOUNTMANAGER IT

Niels (29) woont in Leuven, werkt als autoverkoper en maakt daarnaast momenteel carrière als accountmanager. Hij is enorm ambitieus en had eigenlijk profvoetballer willen worden. Niels is bloedfanatiek en wil echt winnen. Hij kan absoluut niet tegen zijn verlies. Toch is hij in het dagelijks leven een gezellige, sociale kerel. Dat zal dan ook zijn tactiek zijn op het eiland.

 

 

FARAH - BLOGGER

Farah ruilde België drie jaar geleden in voor het zonnige Barcelona, waar ze blogt over lifestyle, voeding en carrière. Ze eet heel gezond en sport veel. Maar ze is zeker niet naïef. Het is een slimme meid die veel van de wereld heeft gezien en ook al veel in het buitenland gewoond heeft. Zo werkte ze al in de jungle van Guatemala en Costa Rica en reisde ze op haar 20e alleen door Midden Amerika. Farah wil zo lang mogelijk in de expeditie blijven. Haar onschuldige uiterlijk is haar troef, daarmee wil ze ver komen.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video