Babynieuws! Cameron Diaz is bevallen van een dochtertje en het meisje kreeg een bijzondere naam

Print
Babynieuws! Cameron Diaz is bevallen van een dochtertje en het meisje kreeg een bijzondere naam

Foto: Isopix

Cameron Diaz kon zich waarschijnlijk geen mooier begin van 2020 wensen. De 47-jarige actrice beviel van haar eerste kindje, een dochter. Dat maakte de kersverse moeder zelf bekend op Instagram. Een foto van de kleine spruit wordt ons helaas nog niet gegund, maar wel een naam. En die is op z’n minst gezegd bijzonder…

Cameron Diaz wenste afgelopen weekend iedereen een ‘Gelukkig Nieuwjaar’, maar wie de hele Instagramboodschap las, kreeg meteen ook het nieuws mee dat de actrice en haar man Benji Madden trotse ouders geworden zijn van een dochtertje.

“Gelukkig nieuwjaar van de Maddens! We zijn zo blij, gezegend en dankbaar om dit nieuwe decennium te beginnen met de aankondiging van de geboorte van onze dochter Raddix Madden”, schrijft Cameron in haar bericht. “Ze heeft meteen onze harten veroverd en ons gezin compleet gemaakt.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?????? @benjaminmadden

Een bericht gedeeld door Cameron Diaz (@camerondiaz) op

 

Een glimp van baby Raddix zullen we niet snel krijgen, dat maakt de actrice duidelijk in haar post. "We zijn ontzettend gelukkig met dit nieuws, maar we willen ook graag de privacy van ons dochtertje beschermen", schrijft ze. "We zullen dus geen foto’s posten of meer details delen, alleen dat ze heel, heel erg schattig is." Ook het koppel trok zich enkele jaren geleden terug uit de schijnwerpers. Zo zijn er van een zwangere Cameron bijvoorbeeld geen foto’s te bespeuren.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video