AAAAAH! Martien Meiland schrikt zo snel omdat hij zichzelf halfblind heeft gemaakt met een schaar

Print
AAAAAH! Martien Meiland schrikt zo snel omdat hij zichzelf halfblind heeft gemaakt met een schaar

Foto: ANP

Wij zijn natuurlijk nog lang niet afgekickt van de Chateau Meiland hilariteiten en daar zit gastheer Martien zeker voor iets tussen. Deze man leerde ons het lijflied te zingen voor wanneer we weer eens een flesje rosé poppen en daarvoor zullen we hem eeuwig eren. Ook stelde hij geregeld ons trommelvlies op de proef wanneer hij weer eens een sopraankreet uit zijn keelholtes liet springen. "Wat een figuur, die man", horen we je denken, maar neen hoor. Martien schrikt wel degelijk non-stop en dat komt omdat hij zichzelf ooit halfblind heeft gemaakt!

Voor wie de afgelopen maanden niet aan de televisie geplamuurd hing om naar Chateau Meiland te kijken - who are you -, hebben we een dankbare compilatie van Martien's kreten. Ook voor zij die het gewoon nog een vierentwintigste keer willen horen

Dat dus. Martien verschiet zich in de reeks voortdurend een bult en jij dacht wellicht ook dat dat onderdeel uitmaakte van de drama queen act. Wel, niets is minder waar! Martien vertelde aan Story dat hij als kind tijdens het knutselen met de schaar in zijn eigen oog heeft gestoken. "Maar daar is het helaas niet bij gebleven. Ik zie sinds dat ongeluk helemaal niets meer met mijn rechteroog. Laatst zei iemand tegen me: 'wat heb jij mooie ogen'. Toen zei ik: 'moet je een schaar in je oog steken, dan krijg jij het ook!'" aldus de hilarische realityster.

Door het incident gaat Martien met een blinde rechterhoek door het leven. We wisten altijd al dat er een hoek af was, maar wie had ooit gedacht dat het de rechtse was. Martien zelf ziet er alleszins weinig van af: "Ik kan me voorstellen dat het een probleem zou zijn als zoiets op latere leeftijd gebeurt. Maar ik weet eigenlijk niet beter en ondervind er geen grote hinder van."

 

 

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video