SHE SAID YES! Mathieu Terryn en 'zijn' Marie showen ons een prachtige verlovingsring op Instagram!

Print
SHE SAID YES! Mathieu Terryn en 'zijn' Marie showen ons een prachtige verlovingsring op Instagram!

Foto: Instagram @mathieuterryn

Wat een feest! Niemand minder dan Mathieu Terryn, zanger van de band Bazart, heeft zijn vriendin Marie Wynants ten huwelijk gevraagd. En of course, ze heeft 'ja' gezegd!

"Ik trouw met mijn beste vriend, jij en ik voor altijd, bro!" schreef mevrouw Terryn in spé vandaag bij een foto die ze postte op haar Instagram. Marie en Mathieu kennen elkaar al van kinds af aan toen ze samen op skireis gingen. Een vriendschap van zo'n vijftien jaar bloeide opeens uit tot een relatie. Het was toen Marie haar beste vriend Mathieu meenam naar Griekenland na z'n relatiebreuk met Justine, dat opeens de vonk is overgeslagen. 

Ook Mathieu postte dezelfde foto als Marie op zijn Instagram. Hij schreef: "Ze heeft ja gezegd". Al snel volgden heel wat felicitaties van onder andere Gilles Van Bouwel, Kat Kerkhofs, Lize Feryn en Bab Buelens.

Het koppel zit momenteel in Sri Lanka. Het was daar dat Mathieu plots een prachtige verlovingsring tevoorschijn haalde. Hoe schattig! Wanneer het koppel exact gaat trouwen is nog niet helemaal duidelijk.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ze heeft ja gezegd #tisgebeurd

Een bericht gedeeld door BAZART (@mathieuterryn) op

 

 

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video