HA! 9 waterdichte argumenten waarom het awesome is om een klein meisje te zijn

Print
HA! 9 waterdichte argumenten waarom het awesome is om een klein meisje te zijn

Foto: Pinterest

Klein, maar fijn? Klein, dus fijn! Moet jij nog regelmatig je identiteitskaart bovenhalen wanneer je rosé bestelt en zie jij geen knijt van het concert waar je je bankrekening voor plunderde? Dan ben jij wellicht ook wat kleiner geschapen dan de rest van de stervelingen en dat durf je weleens jammer te vinden. Helemaal onterecht, want deze redenen maken dat jij écht dankbaar mag zijn dat je wat minder centimeters telt!

1/ IEDEREEN WIL MET JE KNUFFELEN

Nee, niet omdat jij het equivalent bent voor een schattige knuffelbeer, maar omdat je gewoon op perfecte armhoogte zit om overladen te worden met knuffels. 

2/ JE KAN ALTIJD HAKKEN DRAGEN

Zin om eens all out te gaan met een stripperhak van 20 centimeter? Dat kan! En je zal nog altijd niet boven je lief uitsteken. 

3/ MINDER SCHEERWERK

Benen scheren is voor jou een klusje van niets! Jouw lichaam is nu eenmaal een kleiner oppervlak, lekker gemakkelijk! 

4/ JE KAN SHOPPEN OP DE KINDERAFDELING

Frustratie van menig fashionista: die kleren op de kinderafdeling zijn vaak mooier EN goedkoper! Lucky you, want jij kan op alle afdelingen winkelen én dus ook matchy matchy gaan met je mini me

5/ JIJ BENT LENIG

Jouw lievelingschips staan in de supermarkt natuurlijk weer op het hoogste schap. Daarom heb jij al jarenlange ervaren met het beklimmen van kasten, rekken en zelfs het aanrecht. Een 10/10 voor lenigheid, dus! 

6/ JE VOETEN HANGEN NOOIT UIT HET BED

Iedereen weet dat er onder ons bed monstertjes zitten die aan je tenen komen kietelen en knabbelen van zodra je voeten uit het bed hangen. Heb jij geluk dat je je voetjes ten allen tijde lekker onder de lakentjes kan houden! 

7/ JE BENT ALTIJD DE KLEINE LEPEL

En wie wil er nu niet de kleine lepel zijn wanneer je met je lief aan het spoonen bent? Die krijgt tenslotte alle bescherming, lichaamswarmte en knuffels. 

8/ OVERSIZE IT

Het is weer helemaal in om met een blazer, broek, hoodie,... rond te lopen die zo oversized is dat je je auto er nog bij in kan parkeren. Ook dat komt jou goed uit, want jij kan eigenlijk elk kledingstuk in een oversized versie krijgen! 

9/ REIZEN IS VOOR JOU VEEL COMFORTABELER

Grote mensen moeten zich dubbelplooien om plaats te nemen in het vliegtuig of op de achterbank van de auto. Daar heb jij geen last van, dus jij reist business zonder er een cent extra voor te moeten betalen!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video