Ritz Carlton start vanaf 2020 met een cruise die eruit ziet - en even luxueus is - als een reuzejacht

Print
Ritz Carlton start vanaf 2020 met een cruise die eruit ziet - en even luxueus is - als een reuzejacht

Foto: Courtesy of the Ritz Carlton yacht collection

Eerlijk is eerlijk: het idee van een 'cruise' associëren we maar al te graag met lange wachttijden - en schouderstootjes - aan het buffet, schlagermuziek aan het zwembad en een heleboel senioren die zich in kudde op de boot verplaatsen. Op deze cruise van Ritz Carlton - die vanaf 2020 vaart zet - hoef je dergelijke afschuwelijke taferelen niet te vrezen. Wat krijg je daarvoor in de plek? Een spa, sterrenrestaurant en openluchtbioscoop.

Je kent de Ritz Carlton-hotelketen wellicht van hun luxueze hotels overal ter wereld, maar ze willen binnenkort hun imperium uitbreiden met drie cruiseschepen. Op elke boot is plaats voor 298 passagiers, met aan boord 149 suites, die allemaal uitzicht hebben op de oceaan (inclusief privéterras). Dit drijvend paradijsje kan je naar enkele mooie plekken brengen, zoals de Caraïben, Noord-Europa, Canada en Latijns-Amerika

 

 

 

 

De eerste cruises worden komende zomer al aangeboden en zijn hier te boeken. Enkele trips vertrekken zelfs vanuit Amsterdam, voor wie graag dicht bij huis vertrekt.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video