Lifehack: zo help je de zuignap in je leven - aka je beste vriendin - van haar zuigplek af!

Print
Lifehack: zo help je de zuignap in je leven - aka je beste vriendin - van haar zuigplek af!

Foto: istockphoto

Er zijn nu eenmaal van die activiteiten - jobinterview, kennismakingsdiner met je schoonouders, begrafenis... - waar je jouw 'inner hoe' even moet kunnen wegcijferen. Dat is sowieso al een karwei, maar die joekel van een zuigplek in je hals maakt het er niet gemakkelijker op. Voortaan hoef je geen halve verpakking foundation meer op je hals te smeren, want er zijn enkele trucjes om die zuigsporen van je lijf te krijgen:

LEPELTRUC

Een zuigplek is niets meer of minder dan een blauwe plek en moet dus op dezelfde manier worden bestreden als boksers die in de ring net een klap in hun gezicht hebben gekregen. Je legt een lepel in de vriezer tot die ijskoud is. Dan wrijf je met de bolle kant over de zuigplek. Voor je het weet is die hickey verleden tijd! 

VORKTRUC

Heeft de lepel geen wonderen gedaan voor jou? Grabbel dan nog eens tussen het servies en probeer deze lifehack met een vork! Je drukt een warme, vochtige keukenhanddoek tegen de zuigplek voor enige tijd. De warmte zorgt ervoor dat het bloed vlotter door je aderen stroomt. Aangezien de afdruk van jouw zuigplek samengehoopt bloed is, moet je het bloed vervolgens weer weg krijgen. Dat doe je door de vork in alle richtingen op de zuigplek te drukken. Je moet hier even geduldig voor zijn, maar langzaam maar zeker zal je zuigplek verdwijnen. 

MASSEER

Als je geen keukengerei bij de hand hebt kan je je zuigplek ook gewoon fanatiek beginnen masseren. Als je dat ook nog eens afwisselt met een blokje ijs en warme handdoek tegen de hickey te drukken kan je wonderen doen! 

LIEGEN

Indien jouw kuspartner als een wc-ontstopper tewerk is gegaan op je nek en alle voorgaande methoden voor jou niet gewerkt hebben zal je moeten gaan voor het good ol' leugentje om bestwil! 

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video