Welke kater beleef jij vandaag!?

Print
Welke kater beleef jij vandaag!?

Foto: Shutterstock

Hell yeah, dat nieuwe jaar hebben we even heerlijk ingezet met een ongewenste kater tot gevolg... Gelukkig beleven we heel wat verschillende soorten katers naargelang wat we gedronken hebben en hoeveel uurtjes slaap we uiteindelijk zijn kwijt geraakt deze nacht. Herken jij je in een van deze katers?

 

De lamzalige kater

Lichtjes misselijk en niets aan te vangen met je lichaam? Ach, we gingen toch maar één drankje doen, niet? Gelukkig ben je nog in staat om het nieuwjaarsetentje bij je grootouders te doorstaan. Het gaat gewoon wat moeizamer dankzij die vier tot zes glazen wijn van gisterenavond, oeps.

 

De I-hate-myself-kater

Ze bleven maar bijschenken zonder dat je het doorhad, wat een ellende. Tijdens het feesten kwam je gelijk ook nog je ex tegen die je al maanden probeert te mijden. Nog een reden te meer denk jij om wat extra bij te tanken. Nu besef je (te laat) dat dat toch niet echt een topidee was... Lig maar lekker te mokken in bed! Geen nood, morgen ben je er weer over, wees gerust!

 

De watskeburtkater

Ooeee, dat moment dat de sterke drank bovenkwam... Gisteren is helaas of misschien des te beter één groot zwart gat geworden. Wie je gezien hebt en wat je gedronken hebt blijft nog steeds één groot raadsel. Toch misschien maar even je berichten gaan checken om je geheugen terug wat op te frissen!?

 

De ik-ga-nooit-meer-drinkenkater

Niet enkel een kater heeft jou te pakken, maar helaas komt het er langs alle kanten terug uit... Arme jij! Misschien was het toch niet zo'n strak plan die 'speciallekes' te gaan uittesten. Voor jou wordt het vandaag helaas thuisblijven en is de wc vanaf nu jouw beste vriend, sterkte!

 

De onuitstaanbare kater

En dan denken dat het echt niet erger kan, oh jawel! Tequila, Jagerbombs en heel wat andere shotjes egedronken? Je hebt er in je maag ongetwijfeld een heerlijke cocktail van gemaakt, wat een feest! De beste manier om deze kater te definiëren is gewoon alle voorgaande katers even opnieuw voorlezen. Je bent vandaag helemaal niets meer waard. Verschuif die nieuwjaarsverplichtingen maar naar overmorgen!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video