Zien! Eén trakteert ons op trailer van datingprogramma ‘First Dates’ en we hebben nu al zin in meer

Print
Na ‘Love Island’, ‘Blind Getrouwd’ en ‘Boer Zkt Vrouw’ gooit ook Eén zich op de datingmarkt. Dat doet de zender met een Vlaamse remake van het Britse programma ‘First Dates’, waarin twee volstrekt vreemden aan elkaar gematcht worden voor een eerste date. Dat daarbij heel wat awkward momenten horen, is eerder vanzelfsprekend. En we mogen het meteen met onze eigen ogen zien, want Eén gunt ons al een eerste trailer.

Eerder dit jaar raakte al bekend dat Eén singles bijeen scharrelde voor een Vlaamse versie van het populaire Britse datingprogramma ‘First Dates’. Singles die zich geroepen voelden, konden zich aan de hand van een vragenlijst inschrijven en werden daarna eventueel aan een andere vrijgezel gematcht. Of Cupido zijn pijlen op de juiste persoon gericht had, wordt al snel duidelijk tijdens een eerste date in het ‘First Dates’-restaurant.

Op het menu staan dan ook – uiteraard – foute openingszinnen, ongewenste pottenkijkers met vlijmscherpe tandjes en zwoele gitaarsessies. Gastheer Patrick, barman Bram en serveersters Leena en Katelen zijn tijdens alle dates aanwezig in het restaurant om de vrijgezellen een luisterend oor en goede raad voor te schotelen.

Van de awkward stiltes tot de meest herkenbare momenten, en natuurlijk de hoop op een vervolg. ‘First Dates’ laat de kijkers proeven van de emoties tijdens een eerste afspraakje, en wij hebben na het zien van de trailer al zin gekregen in meer!

Al wordt het nog even nagelbijten, want ‘First Dates’ zal tijdens het voorjaar uitgezonden worden op Eén.

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video