7 redenen waarom samenwonen met je beste vriend(in) zo'n topidee is

Print
7 redenen waarom samenwonen met je beste vriend(in) zo'n topidee is

Foto: Shutterstock

Een beste vriend(in) hebben is een van de fijnste dingen die je in je leven kan meemaken. Je voelt mekaar perfect aan en je hoeft maar een blik te geven of ze weet al genoeg. Nu het idee om te gaan samenwonen met je buddy zorgt vaak voor een hele afweging. Wij kunnen je althans verzekeren dat het een positief effect zal hebben op jullie vriendschap.

Et voilà, je hebt meteen een dubbele kleerkast!

De beste vriendinnen delen praktisch alles, zeker wanneer het over kleren gaat. Weet je niet wat aan te trekken? No problemo, kijk gewoon even in de kleerkast van je beste vriend(in) en voor je 't weet loop jij in een nieuwe outfit over straat.

 

Laten we samen lekker wijnen, wijnen, wijnen...

's Avonds de fles wijn ontkurken is des te leuker wanneer je het kan delen. Nog beter, je hebt vanaf nu geen enkele reden meer nodig om een wijntje te drinken. Elke reden is goed voor jullie om te klinken en te chillen. 

 

The place to be voor alle vriendenfeestjes

Die veel te lange discussie waar het volgende feestje zal doorgaan is voortaan verleden tijd. Als beste vriendinnen maken jullie er een gezellig plekje van waar de vrienden maar al te graag langskomen voor een gezellige avond onder elkaar.

 

Advies à la minute

Vandaag een belangrijk sollicitatiegesprek of een romantische date? Je vriendin zal steeds voor je klaar staan om nog snel dat beetje advies te geven over je haar, kleding en make-up, i-de-aal!

 

Bye bye eenzaamheid

Samenwonen met je beste vriend(in) zorgt gelijk voor wat leven in huis. Op die manier voel je je zelden nog alleen en heb je steeds wel iemand in je buurt die voor het nodige gezelschap zal zorgen.

 

Jullie huisdecoratie is steeds on point

Als beste vriendinnen weten jullie perfect hoe jullie het huisje knus kunnen inrichten. De combinatie van jullie twee smaken zal lijden tot een gezellige huiselijke sfeer waar al jullie vrienden maar al te graag naartoe willen komen.

 

Je hoeft nooit meer al die restjes in te vriezen

Voortaan hoef je niet meer alleen voor jezelf te koken en raakt de diepvries niet overvol aan restjes. Met twee besties in de keuken, leer je van elkaar weer heel wat nieuwe gerechten kennen. Zelf niet zo'n keukenprinses!? Je beste vriendin leert het je met plezier!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video