Scharrel je vriendinnen bijeen, VTM houdt deze zondag een heuse Disneymarathon!

Print
Scharrel je vriendinnen bijeen, VTM houdt deze zondag een heuse Disneymarathon!

Foto: Instagram | blondesandcookies

Maak je agenda zondag leeg – het is tenslotte zondag – leg je flanellen pyjama klaar, en verstop de afstandsbediening alvast op een plaats waar jij ‘m alleen kan vinden. VTM voorziet ons van een ideaal rustmoment na al dat kroketten vreten en houdt die dag een heuse Disneymarathon. Yep, wij reserveren ons plekje in de zetel al!

VTM brengt op zondag 29 december heel wat magie naar het kleine scherm. De ideale manier om te bekomen van al die foodcoma’s en cadeaustress. Beginnen doet de zender om 15u45 met ‘De Drie Musketiers’, een animatiefilm met Mickey Mouse, Donald Duck en Goofy in de hoofdrollen.

Wie instant terug naar z’n kindertijd gebracht wil worden, moet om 17u10 afstemmen op VTM. Dan is ‘Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen’ op de buis. Voor een vleugje romantiek wil je om 19u55 dan weer dicht bij je lief aankruipen, want ook de remake van ‘Beauty & The Beast’ met Emma Watson in de hoofdrol wordt niet overgeslagen. Kun je maar geen genoeg krijgen? Leef je dan laat in de avond – om 22u20 om precies te zijn – helemaal uit met ‘Sister act II: Back in the Habit’.

We veronderstellen dat twee liter warme chocomelk zal volstaan. Veel kijkplezier!

 

Meer over Disney

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video