'Friends'-fans opgelet! Deze matching pyjama's moeten jij en je bestie zich aanschaffen

Print
'Friends'-fans opgelet! Deze matching pyjama's moeten jij en je bestie zich aanschaffen

Foto: Pinterest / Comedy Central

Staat er ergens in de nabije toekomst nog een slumber party met je beste vriendin op de planning? Het enige plausibele antwoord is "ja". Denk: hapjes, roséwijn, gieren met de laatste gebeurtenissen uit jullie turbulent liefdesleven, een 'Friends'-marathon en last but not least een matching pyjama! Deze 'Friends'-geïnspireerde pyjama set is de ultieme outfit om jullie vriendschap - én toewijding aan de serie van de eeuw - te betuigen!

Jij als 'Friends'-fan(aat) weet uit-er-aard dat de serie deze maand 25 jaar oud geworden is. Ja, u mag nu even snel naar de spiegel hollen om rimpels te gaan tellen. In het geval dat jij nog een extra reden zocht om die verjaardag te vieren troffen wij op het internet deze matching pyjama set aan voor jou en je BFF. Oké, jij hebt misschien nooit spaghettisaus in haar handtas gestopt en zij is nooit met jouw broer naar bed geweest - althans niet voor zover jij weet -, maar tóch herkennen jullie zich ongetwijfeld in de vriendschap van Rachel en Monica. 

Voor nog geen 11 euro kan jij deze set hier aan de haak slaan, maar voorlopig is de levering naar België nog niet beschikbaar volgens de online webshop. Wij willen trouwens dat daar nu, immédiatement, ahora verandering in komt, want ook de kreeftenpen om aan je 'lobster' te geven en de gele kader rond het piepgat van Monica's voordeur willen wij ook aan ons winkelmandje toevoegen!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video