WA-HAUW! Ontdek welke Spotify-afspeellijst jij draait op Nieuwjaar op basis van de status van je liefdesleven

Print
WA-HAUW! Ontdek welke Spotify-afspeellijst jij draait op Nieuwjaar op basis van de status van je liefdesleven

Foto: Pinterest / Spotify

Nieuwjaarsfeestjes zijn het ultieme moment om 2019 in schoonheid af te sluiten. Toastjes met gerookte zalm, champagne, sfeerlicht, glitters, ... Check, check, check, dubbelcheck. Het enige wat nog ontbreekt is een streepje gepaste muziek. Om te vermijden dat jij om klokslag twaalf geïrriteerd staat te scrollen op zoek naar de geschikte afspeellijst, hebben wij een kant-en-klare handleiding in de aanbieding. Deze afspeellijst luister jij op basis van de toestand van je liefdesleven!

SINGLE AND READY TO MINGLE

Ben jij een geboren vrijgezel? Op het werk wissel je gefocust werken maar al te graag in voor flirten aan het kopieerapparaat en de koffiemachine. In het weekend ben je voortdurend op trot om een lekkere hunk mee naar huis te nemen? Dan zal jij op Nieuwjaar losgehen op deze afspeellijst: 

SINGLE BUT NOT READY TO MINGLE, YET

Is jouw hart in 2019 in honderdduizend stukjes gebarsten en ben je nog liefdesverdriet aan het verwerken? Je geloof in de liefde is nog niet he-le-maal geruïneerd, maar momenteel wil je even herbronnen. Jij hebt nood aan een afspeellijst die heel dansbaar is en je een beter gevoel bezorgt zonder er té euforisch voor te moeten worden. Zoals deze: 

"HET IS INGEWIKKELD"

Victor wil de kleren van je lijf scheuren, maar Tim is een crème van een gast en Ludo is de grappigste jongen die je ooit leerde kennen. Aaaargh, keuzestress! Ben jij die onbesliste kiezer die een boeiend, maar complex liefdesleven heeft? Jij hebt dansplaatjes nodig die je helpen te herinneren voor wie je nu écht naar hier bent gekomen en guess what? Het zijn die boezemvriendinnen die naast je staan te twerken. Deze afspeellijst is jouw go-to: 

GESETTELD

Nieuwjaar is... knus tegen je liefje aanleunen met een glaasje champagne en vuurwerk in de late uurtjes - niet het illegale soort in de tuin, maar de legale spetters in de slaapkamer -. Jullie hebben een sexy afspeellijst nodig die het ritme van jullie paringsdans aangeeft. Deze playlist bezorgt jullie de ultieme nieuwjaarservaring: 

IN EEN RELATIE MET MEZELF

Teveel miserie gehad met je hart telkens weer aan elkaar te lijmen? Of gewoonweg last van bindingsangst? Deze categorie klinkt de glaasjes met een afspeellijstje van formaat. 'Cause nobody loves Kanye like Kanye. 

Meer over crosspromo

Meest recente video's

Meer video