Remember Zwanetta? De voormalige krullenbol gaat voor een pixiecut en het is prachtig

Print
Remember Zwanetta? De voormalige krullenbol gaat voor een pixiecut en het is prachtig

Foto: Instagram | Zwanetta Fox

Dat Zwanetta in vele gedaantes komt, weten we sinds de voormalige ‘Temptation Island’-verleidster onthulde dat ze vrijwel altijd pruiken draagt. Tot nu, want de danseres debuteerde maar weer eens een nieuw snit op sociale media. Al is het deze keer duidelijk dat het niet om een pruik gaat, gezien Zwanetta voor een pixiecut van enkele centimeters koos. En we moeten toegeven, het ziet er absolutely fabulous uit!

Zwanetta opteerde destijds voor pruiken omdat ze naar eigen zeggen maar al te graag van kapsel verandert en haar natuurlijke haren niet kapot wil maken door het vele knippen en kleuren. Zo zagen we de verleidster al met knalrode lokken, krullen, blond steil haar en zelfs een groene coupe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Zwanetta Fox (@zwanettafox) op

 

 

Gisteren postte Zwanetta een foto op Instagram van haar laatste kapselfeit: een benijdenswaardige pixiecut waardoor we zelf zin krijgen om een kappersafspraak te maken. Zelf schreef ze bij de onthulling van haar korte coupe: ‘New hair, same ME’. Een geslaagde knipbeurt, en daar zijn haar volgers het duidelijk over eens.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New hair, same ME? • • • • • Color @hairbybratz Cut @hosaised Lashes @bb_beautybar_

Een bericht gedeeld door Zwanetta Fox (@zwanettafox) op

 

Meer over haar

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video