Wedding bells! Hilary Duff stapt voor de tweede keer in het huwelijksbootje en haar jurk is prachtig

Print
Wedding bells! Hilary Duff stapt voor de tweede keer in het huwelijksbootje en haar jurk is prachtig

Foto: Instagram | theknot

Terwijl wij ‘All I Want for Christmas Is You’ voor de duizendste keer opleggen, genoot Hilary Duff van het geluid van ‘wedding bells’. De actrice stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje met Matt Koma, en deed dat in een prachtige jurk van de Britse ontwerpster Jenny Packham.

Hilary Duff kondigde in mei aan dat zanger en songwriter Matt Koma haar ten huwelijk had gevraagd, en afgelopen zaterdag was het al zover. Het was de zangeres zelf die een foto van zichzelf en haar kersverse echtgenoot op Instagram plaatste. En zo kregen we meteen ook haar trouwjurk in volle glorie te zien. Een pareltje!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This.

Een bericht gedeeld door Hilary Duff (@hilaryduff) op

 

Hilary deelde destijds haar eerste pasbeurt met Vogue, die het filmpje nu op sociale media postte. In de video heeft de ‘Lizzie McGuire’-actrice het onder andere over haar kapsel en de paniek omtrent de jurk die misschien niet tijdig bij haar zou geraken. De actrice toont ook het jurkje dat ontwerpster Jenny Packham voor haar 14 maanden oude dochtertje Banks maakte. Te schattig!


De trouwjurk van Duff bewijst nog maar eens dat ‘less is more’ is. Het is een ivoorkleurige jurk met open rug, een sleep en open mouwen. Haar haren liggen strak naar achteren, en het kapsel werd afgewerkt met een simpele diadeem met parels. 

 

Meer over trouwen

Meest recente video's

Meer video