Hang-over and out! Deze films kijk je wanneer je de kater van je leven hebt

Print
Hang-over and out! Deze films kijk je wanneer je de kater van je leven hebt

Foto: Pinterest

We zijn nog maar halfweg de eindejaarsfeesten, maar slepen onszelf al voort naar het volgende feestdiner. Hoewel die vier laatste tequilashotjes gisteren het zwarte gat in je geheugen hebben ingeleid, is de fles cava die straks gepopt wordt de enige legitieme reden om vanavond toch op te dagen. Het kateren is nog laaaaaaaang niet voorbij, dus we leggen al even een voorraadje filmmateriaal aan voor wanneer jij in de zetel ligt weg te kwijnen!

1.  CLUELESS

Omdat jij gisteren een tikkeltje 'clueless' bent omgegaan met het aantal promille in je bloed, laat jij je vandaag best onderdompelen in de filmcultuur waar je slechts twee hersencellen voor moet activeren. Deze romcom heb je ongetwijfeld al gezien, maar is zeker een 52ste herhaling waard, omdat je nu eenmaal lekker je verstand op nul kan zetten (lees: laten staan) en volledig kan ontspannen! 

2. SHREK

Jij hebt je Fiona-gedaante ingeruild voor een dagje Shrek. Je ziet er niet uit, stinkt en je kleurt zelfs een tikkeltje groen alvorens je in allerijl naar de wc rent om het kalkoengebraad met kroketjes uit je lichaam te stuwen. Een luchtige animatiefilm is exact wat jij vandaag nodig hebt om weer op te laden voor een nieuw nachtje drankgeweld! 

3. TO ALL THE BOYS I LOVED BEFORE

Korte versie: Peter Kavinsky. Lange versie: deze romantische komedie zit boordevol leuke mopjes en herkenbare struggles. Plus, jij kan dringend een opfrissingsbeurt gebruiken, want 'To All The Boys I Loved Before 2' komt uit op 12 februari! 

4. PRETTY WOMAN

Dé filmklassieker die jou vandaag iets beter kan doen voelen. Al is het maar om van die fronsrimpel die zich op je voorhoofd ontwikkelt af te geraken. 

5. LOVE, ROSIE

Deze hilarische film is één uur en 42 minuten aan romantiek, humor en zelfs enkele on-screen katers inbegrepen. Je voelt je na het kijken ongetwijfeld stukken beter en zal zelfs geloven dat jouw leven nog niet zo'n pure ellende is. 

6. MOANA 

Nogmaals: een animatiefilm voor kinderen is dé manier om je kater te bestrijden. Deze paradijselijke Disney-film helpt je de hoofd- en buikpijn te vergeten met veeeeeeeel Hawaï vibes en grappige personages. 

7. SEX AND THE CITY: THE MOVIE

I meaaaaaaan... Er is geen beter gezelschap om je katerdagje van jewelste mee door te brengen dan met het iconische viertal uit New York City. Vunzige mopjes, legendarische quotes, heerlijke kleerkasten en een onbreekbare vriendschap tussen vier vrouwen is wat jou door deze dag helpt! 

Kan jij ook nog wat tips gebruiken om je kater te bestrijden? Deze remedies zullen jou in no time helen! 

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video