Dit knalgroene serum van The Body Shop verkoopt elke 23 seconden en krijgt non-stop 5-sterrenreviews!

Print
Dit knalgroene serum van The Body Shop verkoopt elke 23 seconden en krijgt non-stop 5-sterrenreviews!

Foto: Emma Mumford

Een knalgroen serum dat de jeugdigheid in je gezicht - die zeker wel nog achter alle zichtbare ellende verscholen zit - naar boven haalt én elke 23 seconden over de toonbank schuift, kan simpelweg niet ontbreken in jouw beauty case. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de jongste van het land?

Jij! Tenminste... Als we op het babyhuidje van je gezicht mogen afgaan en je zo'n 34 pecunia's uit je portemonnee kan missen. En zo niet, gaan we een tikkeltje in het rood, geen man overboord! 

Dit Youth Concentrate serum van The Body Shop wil je meteen aan je skincare routine toevoegen. Lovende recensies spreken over "een gladdere, strakkere en flexibelere huid na slechts drie dagen", "de holy grail van mijn huidverzorging" en nog 101 andere superlatieven. Liefhebbers laten weten dat het hun favoriete beauty product is en dat een flesje verrassend lang meegaat. 

De verfrissende gel - die trouwens ook heerlijk schijnt te ruiken - pakt de eerste tekenen van veroudering aan zonder plakkerig aan te voelen. De edelweissbloem uit de Italiaanse Alpen, zeevenkel en kruisdistel zijn de drie niet zo geheime ingrediënten die van dit 99% natuurlijk goedje een wonderkindje maken! Na het eerste gebruik zou je huid er al gehydrateerd, jonger en soepel uitzien, dus wij rekenen even mee: als je elke avond deze felgroene druppeltjes op je snoet aanbrengt, loop je binnenkort met het velletje van een 4-jarige rond! Yay yay, give it to mey! 

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video