WHAAA! De eerste beelden van 'To All The Boys I Loved Before 2' zijn uit en dit weten we al over het vervolg

Print
WHAAA! De eerste beelden van 'To All The Boys I Loved Before 2' zijn uit en dit weten we al over het vervolg

Foto: Netflix

Zo'n jaar geleden klikten we allemaal nietsvermoedend de zoveelste romantische coming-of-age-film aan op Netflix. Little did we know dat 'To All The Boys I Loved Before' ons leven voorgoed zou veranderen. Intussen keken we de film nog eens. En nog eens... En nog eens. Zeventien maal om precies te zijn. Nu we de geniale dialogen stilaan van voor naar achter en omgekeerd mee kunnen mompelen, wordt het écht tijd voor die langverwachte sequel. De eerste beelden zijn opgedoken en dit is alles wat wij weten over het vervolg van je favoriete film!

Benieuwd wat de sequel van het vervolg op de 'Titanic van de nillies' te bieden heeft? Hier komt ie: in het begin van de film zullen tortelduifjes Lara Jean en Peter Kavinsky ons nog even stikjaloers maken met hun droomrelatie, maar dat mooi liedje blijft niet duren van zodra een oude liefde van Lara Jean - die ook een liefdesbrief van haar ontving - op de proppen komt. Peter Kavinsky - gespeeld door Noah Centineo, hoofdargument om deze film te kijken - zal dus zijn beste beentje moeten voorzetten om de scrunchie to her hair te blijven! In een interview verklapte Lana Condor al dat "beide personages voor haar zullen moeten vechten". De oude liefde van Lara Jean zal John Ambrose heten en wordt gespeeld door Jordan Fisher. 

Een officiële trailer van de sequel 'To All The Boys I Loved Before: P.S. I Still Love You' heeft Netflix ons jammer genoeg nóg niet gegund - we schrijven het snel bovenaan ons kerstlijstje -, maar toch zijn de eerste beelden al te zien. Op sociale media zijn verschillende foto's opgedoken die al een tipje van de sluier onthullen! 

 

 

Het filmavondje met je vriendinnen (of een kilogram chocolade) zullen we nog tot 12 februari moeten uitstellen, want dat is de aangekondigde releasedatum! 

 

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video