Ola pola! ‘Harry Potter’-acteur Tom Felton verblijft momenteel in ons land voor opnames

Print
Ola pola! ‘Harry Potter’-acteur Tom Felton verblijft momenteel in ons land voor opnames

Foto: Isopix

Hoog bezoek in Sint-Truiden, want ‘Harry Potter’-acteur Tom Felton vertoeft momenteel in ons land. Hij is hier voor de opnames van een oorlogsfilm die geproduceerd wordt door Netflix. Droomde jij er altijd al van ‘Malfidus’ tegen het lijf te lopen, dan is de kans bij deze heel wat groter geworden!

Enige tijd geleden raakte het nieuws bekend dat Tom Felton mee zou spelen in de Nederlandse oorlogsfilm ‘Slag om de Schelde’. De film draait dan ook effectief om de Slag om de Schelde die in het najaar van 1944 plaatsvond in Zeeland en West-Brabant. De slag was beslissend voor het verloop van de Tweede Wereldoorlog en staat bekend als één van de heftigste slagvelden van West-Europa.

De Britse acteur kreeg een rol in de verfilming te pakken en zakt daarvoor regelmatig af naar ons Belgenlandje, waar een deel gefilmd wordt. Dat verklapte hij zelf op Instagram door zijn locatie te taggen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One brolly is never enough

Een bericht gedeeld door Tom Felton (@t22felton) op

 

Felton zou ook al gespot zijn op het Mechelseplein tijdens een uitstapje naar Antwerpen. Ben je fan van de acteur, hou je ogen dan open en wie weet drink jij in de nabije toekomst wel samen een (boter)biertje met hem!

Meer over celebrity

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video