Wat eeeenig! VIJF gaat de extra lange kerstspecial van ‘Chateau Meiland’ uitzenden

Print
Wat eeeenig! VIJF gaat de extra lange kerstspecial van ‘Chateau Meiland’ uitzenden

Foto: Instagram | Martien Meiland

Wie al menig maal een ‘wijnen wijnen’-momentje inlaste om terug te denken aan die mooie tijd toen de Meilandjes nog op de buis verschenen, hoeft niet lang meer te treuren. De excentrieke familie komt namelijk terug met een lange feestspecial, en dankzij VIJF krijgen we die ook in Vlaanderen te zien. Wat goeeeeed!

Martien, Maxime, Erica en Claire leggen maar liefst vier afleveringen van ‘Kerst op Chateau Meiland’ voor ons onder de kerstboom. Dat mag je trouwens vrij letterlijk nemen, want hoewel onze Noorderburen de afleveringen iets vroeger voorgeschoteld krijgen, zendt VIJF de eerste twee afleveringen uit op Kerst zelf. Stel je digicorder dus zeker in op 20u35. Op 1 januari kan je, inclusief kater van al dat ‘wijnen wijnen’, genieten van het tweede deel.

In de kerstspecial maakt het gezin hun chateau klaar voor de festiviteiten. Het plan is om vier gigantische kerstbomen op te zetten, en we kunnen ons natuurlijk allemaal inbeelden hoe dat zal lopen. “Wat een gezeik”, besluit Martien dan ook wanneer het uitvouwen van de 4.000 takken niet zonder slag of stoot verloopt.

De trailer die verspreid wordt werd voor de gelegenheid in een kitsch kerstjasje gestopt. Heerlijk! Wij beginnen alvast af te tellen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kijk nou hoe leuk!! ???? Kerst op Chateau Meiland is vanaf maandag om 20.30 te zien bij @sbs6nl! ??

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

 

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video