Het is zover! Tomorrowland maakt thema en data ticketverkoop bekend voor volgend jaar

Print
Tien dagen geleden viel volledige duisternis over de People of Tomorrow, en vandaag zat eindelijk het verlossende persbericht in onze mailbox. Het zwart kleuren van alle socialemediakanalen van Tomorrowland kwam er naar aanleiding van het nieuwe thema: The Reflection of Love. Voor wie zich daar niet veel bij kan voorstellen, deelden de festivalorganisatoren ook meteen een eerste trailer. En dat is niet alles, want we komen ook te weten wanneer de ticketverkoop start en dat is héél snel!

Wie de afgelopen dagen op zoek ging naar informatie over Tomorrowland 2020 kwam van een kale reis terug. De socialemediakanalen van het festival kleurden tien dagen lang zwart, waardoor ook meteen de gekste theorieën begonnen te circuleren. Sommige volgers wensten het dancefestival ‘sterkte met het overlijden’ en anderen boden dan weer aan om een nieuw logo te ontwerpen. Iedereen moest het stellen met een simpele quote: Light travels faster than sound.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tomorrowland (@tomorrowland) op

 

Er is wel degelijk licht aan het einde van de tunnel, want de festivalorganisatoren maakten zonet het thema én de startdatum van de ticketverkoop bekend. Zo zal het festival komend jaar in het teken van ‘The Reflection of Love’ staan. “De intense connectie tussen de People of Tomorrow en de bijzondere vereniging van positieve energie over alle landgrenzen heen, brengt magie en een wereldwijde reflectie van licht”, klinkt het.

Wie zich een vroeg kerstcadeautje wil aanschaffen, neemt overmorgen best plaats achter z’n computer. Dan start de registratie voor de ticketverkoop en dit vanaf 17 uur. De feitelijke verkoop van Tomorrowland- en DreamVille-tickets gaat op 25 januari van start. Een week later, zaterdag 1 februari, kunnen feestgangen opnieuw hun kans wagen.

NEEM JE AGENDA BIJ DE HAND

  • Start voorregistraties : zaterdag 14 december vanaf 17 uur
  • Burenverkoop : vrijdag 10 & maandag 13 januari
  • Global Journey Sale : zaterdag 18 januari
  • Belgian & Worldwide Presale : zaterdag 25 januari
  • General Ticket Sale : zaterdag 1 februari

 

Tomorrowland 2020, ‘The Reflection of Love’, gaat door op 17-18-19 juli en 24-25-26 juli.

Meer over Festivals

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video